1. Ontdek Toyota
 2. Start Your Impossible
 3. Mobility

 

ATLETEN    VIDEO'S    MOBILITEIT

MOBILITEIT

Wij geloven in een wereld zonder grenzen.

 • Toyota-prototypes getoond. Niet te koop.
   

  e-Palette

  Een nieuwe mobiliteitsdienst voor iedereen.

  De e-Palette is een batterij-elektrisch voertuig (BEV) van de volgende generatie dat speciaal ontwikkeld is voor "Mobility as a Service" (MaaS*). Het maakt gebruik van technologieën zoals elektrificatie en geconnecteerd en geautomatiseerd rijden. De e-Palette biedt uiteenlopende diensten om het leven van klanten te ondersteunen.

  *Combinatie van "autonoom" en "mobiliteit als een service" die de mobiliteitsdiensten van Toyota beschrijft met behulp van autonoom rijdende voertuigen.

 • Toyota-prototypes getoond. Niet te koop.
   

  T-TR1

  Virtuele mobiliteitsrobots die de menselijke capaciteiten versterken.

  Toyota's T-TR1-conceptrobot demonstreert het potentieel van virtuele mobiliteit en hoe robotica het vermogen van een persoon kan versterken om verbindingen tussen mensen en plaatsen te onderhouden.

 • Toyota-prototypes getoond. Niet te koop.
   

  LQ

  Een emotionele band opbouwen met de chauffeur.

  De "LQ" is een conceptvoertuig dat gebruikmaakt van geavanceerde technologie om een emotionele band op te bouwen tussen de auto en de bestuurder onder het kernthema "leren, groeien, liefhebben". De LQ is uitgerust met autonome rijsystemen en "Yui", een krachtige, door kunstmatige intelligentie aangedreven interactieve assistent die ontworpen is om van de bestuurder te leren en een gepersonaliseerde mobiliteitservaring te bieden. De naam "LQ" drukt de hoop uit van Toyota voor een versnelde ontwikkeling van toekomstige voertuigen die de relatie tussen auto en bestuurder versterken.

 • Toyota-prototypes getoond. Niet te koop.
   

  THR-3

  Responsieve en op afstand bestuurbare robotica.

  De T-HR3 is ontworpen om de zachte aanrakingen van menselijke bewegingen na te bootsen. Het helpt de mobiliteit van mensen in hun eigen huis te vergroten, evenals de vaardigheden van werknemers en de veiligheid op de werkvloer.

 • Toyota-prototypes getoond. Niet te koop.
   

  Geheel nieuwe Mirai

  De volgende fase van FCEV-technologie.

  De volledig nieuwe Mirai markeert een grote stap voorwaarts voor brandstofcel-elektrische voertuigen (FCEV's) en de potentiële waterstofmaatschappij.

 • Toyota-prototypes getoond. Niet te koop.
   

  Sora - brandstofcel-elektrische bus

  Handig en milieubewust.

  Deze brandstofcelbus, genoemd naar de waterkringloop (lucht, oceaan, rivier, lucht), is qua vorm en functie verfijnd om de mobiliteit van alle burgers te ondersteunen en tegelijkertijd het milieu te beschermen ten aanzien van CO2.

 • Toyota-prototypes getoond. Niet te koop.
   

  C+walk T

  Verlicht de last van de laatste mijl.

  De stijlvolle C+Walk T is ontworpen om mensen met mobiliteitsproblemen te helpen hun dagelijkse leven gemakkelijker en veiliger te maken. De C+Walk T is elektrisch, compact en gemakkelijk te manoeuvreren in het woon-werkverkeer.

 • Toyota-prototypes getoond. Niet te koop.
   

  Micro Palette

  Een bezorgrobot met een persoonlijkheid.

  Deze kleine autonome robot is ontworpen om grote dingen te doen. Of het nu gaat om handige huis-aan-huisleveringen of het helpen verplaatsen van magazijnvoorraad, de Micro Palette doet het met een "glimlach". "Menselijkheid" is een essentieel onderdeel van zijn gedrag, waardoor hij met gevoel pakketten bezorgd aan klanten.