1. Ontdek Toyota
 2. Start Your Impossible
 3. Videos
 4. DOORSATLETEN    VIDEO'S    MOBILITEIT

DOORS

Grenzen verleggen begint met geloven in jezelf.

 • ZELFS ALS ALLES ONMOGELIJK LIJKT

  ZET

  DOOR

 • Allemaal hebben we één ding gemeen, zelfs met de beste atleten ter wereld. Dat is ons vermogen om het onmogelijke mogelijk te maken. Je hoeft alleen maar in jezelf te geloven. De atleten van nu geloofden dat ze hun favoriete sport eigen konden maken, ongeacht hun omstandigheden. Misschien wil jij de wereld veranderen door wetenschap, of wil je je eerste halve marathon lopen. Welke impossible  je ook kiest, je kunt er komen. Het vergt alleen moed om die eerste stap te zetten.

Één stap. Eindeloze mogelijkheden.

 • DROMEN VAN

  GOUD

 • Het openen van deuren naar olympisch goud begint met een droom.

  Niemand wordt geboren als olympische sporter. Janine Flock koos ervoor om haar onmogelijke mogelijk te maken. Ze stelde zich voor dat ze zou strijden voor haar land en voor de wereld, en had de moed om die eerste stap te zetten. Soms voelt beginnen als het moeilijkste deel van de reis. Maar als we eenmaal de moed verzameld hebben, kunnen we allemaal onze impossible waarmaken.

 • OP EEN GROENE

  MANIER DAAR KOMEN

  WAAR JE WILT

 • Mobiliteit gemaakt voor jou en voor Moeder Aarde.

  Toyota gelooft in het openen van nieuwe deuren naar een schonere wereld door middel van mobiliteit. Daarom hebben we de Toyota Mirai, de stadsbus Sora en de e-Palette ontworpen om op waterstof dan wel elektriciteit te rijden. Zodat jij je eigen onmogelijke doel kan blijven nastreven en daarbij rustig kunt ademhalen.