1. Ontdek Toyota
 2. Start Your Impossible
 3. Videos
 4. BEAUTIFUL MOVEMENTATLETEN    VIDEO'S    MOBILITEIT

BEAUTIFUL MOVEMENT

Iedere mooie reis begint met een eerste stap.

 • BEWEGING MAAKT

  HET

  ONMOGELIJKE

  MOGELIJK

 • Beweging is een essentieel onderdeel van de mens. Het leven is er voor een groot deel van afhankelijk. Toch kan onze beweging op ieder moment worden beperkt of zelfs van ons worden weggenomen. Toyota gelooft erin om het onmogelijke van vandaag morgen mogelijk te maken, door met beweging en mobiliteit het volle potentieel van de mens tot uiting te laten komen. Hoe meer mensen vrij kunnen bewegen en hun dagelijkse leven en dromen kunnen vervullen, hoe meer de gehele mensheid vooruitkomt.

Bewegen van wie je bent naar wie je wilt worden.

 • BEWEGEN

  NAAR

  MEDAILLES

 • Vooruitgaan om het onmogelijke te bereiken.

  Global Team Toyota atleten Cynthia Appiah en Zebastian Modin laten zich het onmogelijke niet in de weg staan. Ze overwinnen hun eigen twijfels en de stereotiepes. Ze werden bobsleeër en paralympisch langlaufer op wereldniveau. Ze stopten nooit met geloven in wat ze zouden worden. Dat kan jij ook.

 • VRIJHEID

  VAN BEWEGING.

  VOOR IEDEREEN.

 • Toyota bouwt met mobiliteit aan een betere wereld.

  We geloven in het benutten van het volle menselijke potentieel met de kracht van beweging. Daarom zijn we vastbesloten om overal ter wereld met mobiliteit mensen te helpen om hun dromen te realiseren. Of het nu gaat om de reis naar de dansklas, zoals para-ballerina Pollyana Hope, of gewoon het verbeteren van hoe je je beweegt in het dagelijks leven. Waar je ook heen moet om je onmogelijke dromen te bereiken, wij zorgen dat je daar komt.