1. Occasions
  2. Proace City

De Toyota Proace City als occasion

Betrouwbare bus voor elke klus.
De Toyota Proace City occasion biedt kwaliteit voor een voordelige prijs. Ervaar de kracht van een gebruikte bedrijfswagen, verrijkt met handige extra's. Iedere tweedehands Proace City wordt standaard geleverd met 24/7 pechhulp en tot 10 jaar garantie. Ontdek betaalbaar rijcomfort en betrouwbare prestaties met een Toyota Proace City occasion.

De tweedehands Toyota Proace City

De Toyota Proace City biedt een krachtige combinatie van functionaliteit en betrouwbaarheid. Robuust, veelzijdig en ontworpen om aan al je zakelijke behoeften te voldoen. Of je nu de stadsstraten doorkruist of lange afstanden aflegt, de Proace staat altijd paraat. Onze selectie tweedehands Toyota Proace bedrijfswagens zijn goed onderhouden en hebben over het algemeen weinig kilometers op de teller.

De Proace City is er in benzine, diesel en elektrische varianten, als bestelwagen (Worker) of als personenbus (Verso), met verschillende lengtes en deurconfiguraties. Zo biedt de Proace City voor iedere klus een gepaste oplossing.

Heel fijn:

  • Met veschillende lengtes, carrosserievarianten, en deurvariaties vind je snel een bus die echt bij jou past.
  • Met een Elektrische Proace kun je duurzaam ondernemen én ben je welkom in milieuzones.
  • Je nieuwe bedrijfswagen financieren, leasen of kopen? Alles is mogelijk bij Toyota Professional.

Minder fijn:

  • Met een elektrische bedrijfswagen is het goed om je bewust te zijn dat lange(re) ritten gepaard gaan met mogelijke laadtijd onderweg.
  • Voor een nóg ruimere bus kun je kijken naar de grote Proace.

Let hierop als je een Toyota Proace City occasion koopt


Bij een particulier of bij een dealer?

Occasions worden verkocht door zowel particulieren als dealers. Particulieren hanteren doorgaans een lagere prijs, maar hier staat tegenover dat je als koper geen garantie hebt. Dealers zijn vaak wat prijziger, maar de auto krijgt dan wel een technische keuring. Ook zijn er garantieregelingen waar je op terug kan vallen.

Controleer de occasion altijd goed

Waar je ‘m ook koopt, zorg ervoor dat je de tweedehands Proace City zelf goed controleert. Let op de onderhoudshistorie, de kilometerstand, de verlichting, (reserve)banden en prijzige onderdelen zoals de distributieketting.

Proefrit

Als je een Toyota Proace City occasion koopt, is het verstandig altijd een uitgebreide proefrit maken. Een auto reageert anders op ieder wegdek en bij iedere snelheid. Rijd dus een stukje door de bebouwde kom en op de snelweg.

Redenen om voor een Toyota Proace occasion te kiezen

Betrouwbaarste automerk

Toyota is al vaker uitgeroepen tot meest betrouwbare merk. Dit is fijn, want hierdoor heb je relatief weinig storingen en reparaties aan je auto.

Groot aanbod

Toyota heeft een groot aanbod occasions: zo’n 5.000. Zo is er altijd wel een model dat bij je past. Ook kan je een Toyota aan de andere kant van het land kopen, maar bij je dealer in de buurt laten onderhouden. De garantie blijft van kracht.

Transparante verkoopprijzen

Zoals je van Toyota mag verwachten zijn de getoonde prijzen all-in, dus inclusief de beste garanties op al onze occasions.

Toyota Approved Occasions

Met de Approved Occasions voordelen ben je verzekerd van een goede aankoop. Dit pakket bestaat uit:

  • Tot 10 jaar garantie
  • Volledige onderhoudsbeurt
  • 14 dagen omruilgarantie
  • 24/7 Pechhulp in heel Europa