1. Modellen
  2. Yaris
  3. Promo
  4. Goed voor elkaar Inruil

Toyota Yaris Extra inruil

Nú met € 1.500,- extra inruilwaarde

*Geldig vanaf 01.02.2024 t/m 30.04.2024
Meer kracht. Meer veiligheid. Meer smart. Meer stijl. De nieuwe Yaris heeft meer te bieden dan ooit en heeft alles voor elkaar. En dat al vanaf € 24.595,-. En nu je profiteert van € 1.500,- extra inruilwaarde* heb je het wel heel goed voor elkaar! Benieuwd hoe voordelig je overstapt? Bereken hieronder je inruilwaarde. De nieuwe Yaris is vanaf nu te reserveren en staat vanaf maart in de showroom.
01

Veiligheid

3e generatie Toyota Safety Sense
02

Hybride motor

Bespaar op brandstof en CO2
03

10 jaar garantie**

Tot maar liefst 200.000 kilometer

Extra inruilwaarde. Dat is goed voor elkaar!

Met zijn tomeloze energie en krachtig, expressief design toont de nieuwe Yaris zich als een ware optimist. Zijn wendbaarheid en lichtvoetige weggedrag maken hem ideaal voor de stad, terwijl hij zich met hybride aandrijflijnen ook bewijst op de snelweg. De nieuwe Yaris staat altijd voor je klaar.

  • Nu tijdelijk € 1.500,- extra inruilwaarde
  • 10 jaar garantie**
  • Vanaf maart in de showroom, nu al te reserveren
Bereken je inruilwaarde

Dat is pas echt goed. Voor elkaar.

Extra inruilwaarde is een goede reden om jouw huidige auto in te ruilen voor een Toyota. En daarna blijf je besparen als je voor een hybride Toyota Yaris kiest. De hybride-elektrische motoren van Toyota stoten namelijk minder CO2 uit en verbruiken minder brandstof dan conventionele benzinemotoren. Dat is pas écht goed voor elkaar, want een Toyota rijd je nooit alleen voor jezelf.
Meer informatie

Goed voor elkaar. Ook met Private Lease.

De Yaris liever private  leasen voor een vast extra laag maandbedrag? Dat kan!

  • Private lease vanaf € 355,- per maand***
  • All-in, je betaalt alleen nog voor de benzine
  • Met Private FlexLease voor maar € 20,- per maand extra, al na één jaar kosteloos opzegbaar
  • Beschermd bij onverwacht ontslag of inkomensverlies
Bekijk je maandbedrag

Gerelateerde acties

Selecteer een van onderstaande modellen en ontdek meer.

* Actieperiode loopt van 1 februari t/m 30 april 2024 (uiterste registratiedatum 30 juni 2024). Actie is niet geldig i.c.m. zakelijke/private (flex)lease of i.c.m. andere acties. Levertijd afhankelijk van gekozen configuratie. Prijs inclusief BPM, BTW en kosten rijklaar maken. Afgebeeld model kan afwijken van de daadwerkelijke specificaties. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. Vraag je dealer naar de voorwaarden.

** Toyota biedt tot 10 jaar of 200.000 kilometer garantie voor zowel nieuwe als bestaande klanten, voor nieuwe maar ook gebruikte auto’s. Door het onderhoud uit te laten voeren door een Toyota dealer of Erkend reparateur in Nederland kunnen we de betrouwbaarheid blijven garanderen. Vraag je dealer naar de voorwaarden of lees de Algemene Voorwaarden online.

***  Toyota Financial Services leasetarief per maand o.b.v. Toyota Private (Flex)Lease, 72 mnd, 5.000 km/jaar, wegenbelasting in provincie Gelderland en BTW, en excl. brandstof • Tarieven kunnen afwijken bij gekozen uitvoering, wijziging van opties, looptijd, kilometrage en gewicht • Meerkilometerprijs varieert tussen € 0,03 en € 0,19 per km, exacte prijs staat vermeld op de offerte • (Actie)voorwaarden van toepassing • Toetsing en registratie BKR • (Prijs)wijzigingen en typefouten voorbehouden  • particulier@toyotafs.nl
Volgens het Belastingplan 2020 wordt de korting op de motorrijtuigenbelasting voor elektrische auto’s en plug-in hybrides vanaf 1 januari 2025 afgebouwd; hierdoor kan het termijnbedrag stijgen gedurende de looptijd van uw leasecontract.