1. Toyota Rijders
  2. Multimedia & Connectivity
  3. MyToyota app
  4. MyToyota disclaimers

MyToyota disclaimers

1. Alle hier getoonde remote functies dienen slechts ter illustratie. Neem contact op met jouw Toyota-dealer voor meer informatie over de in jouw land of regio beschikbare functies.

2. Sommige functies zijn modelafhankelijk. Neem contact op met jouw Toyota-dealer voor meer informatie over de voor jouw model beschikbare functies.

3. Vanwege lokale wetgeving zijn mogelijk zijn niet alle remote functies voor de climate control voor jouw regio beschikbaar. Neem contact op met jouw Toyota-dealer voor meer informatie over de in jouw land beschikbare functies.

4. Let er bij gebruik van Remote services op dat:

  • de auto volledig stilstaat en dat je controleert of het omliggende gebied veilig is. Zorg ervoor dat zich geen mensen of dieren in de auto bevinden.
  • je het systeem niet gebruikt wanneer de motorkap open staat of wanneer de auto inpandig en zonder ventilatie geparkeerd staat.
  • je deze dienst alleen gebruikt wanneer dat noodzakelijk is. Houd respect voor het milieu en probeer hard geluid en luchtvervuiling tot een minimum te beperken.

    Neem altijd de plaatselijk geldende wetgeving in acht wanneer deze het gebruik van deze diensten in uw regio verbiedt (in sommige regio's is deze dienst bijvoorbeeld alleen voorbehouden aan elektrische auto's, of van toepassing op een eigen weg).