1. Private lease
  2. Aanbiedingen

De beste Private lease aanbiedingen

Voordelig leasen met Toyota
Met Toyota Private Lease rij je voordelig in een nieuwe Toyota voor een vast en laag bedrag per maand. Je rijdt nu al zorgeloos in een Toyota vanaf € 249,- per maand*. Zonder onverwachte kosten.

Private lease?

Private lease kun je zien als een abonnement op je auto waarbij alle autokosten zijn inbegrepen. Zonder spaargeld uit te geven, rij je in een nieuwe Toyota. En dat all-in voor een vast bedrag per maand. Private Lease van Toyota is een voordelige manier van autorijden waarbij je nooit voor verrassingen komt te staan. Zo hoef je je niet druk te maken over onverwachte kosten van reparaties. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om een deel van de waarde van de auto vooruit te betalen, hierdoor word je private lease maandbedrag nog lager.

Yaris Private Lease

De nieuwe Yaris rij je nu extra voordelig met Toyota Private Lease vanaf € 299,- per maand. 

 

Bereken private leasetarief

Toyota Private FlexLease

Met Private FlexLease heb je nog meer zekerheid. Vanaf slechts €10,- extra per maand kun je al na 1 jaar kosteloos opzeggen. Alles is inbegrepen, je betaalt alleen nog de benzine. En je kunt ook binnen 1 jaar kosteloos opzeggen bij ontslag of ongewenst inkomensverlies. Je rijdt nu al zorgeloos in een Toyota met Private FlexLease vanaf € 209,- per maand*.

 

Bereken Private Leasetarief

Private lease?

Met Private Lease van Toyota weet je beter wat je maandelijks kwijt bent aan autokosten. Naast dat het in veel gevallen goedkoper is dan kopen, hoef je je geen zorgen meer te maken over verzekeringen, onverwachte reparatiekosten, pechhulp of nieuwe banden. En altijd vervangend vervoer bij ongelukken en diefstal. Alles is inbegrepen voor een vast bedrag per maand. Private Lease van Toyota biedt daarnaast ook vele extra’s zoals; het tussentijds aanpassen van de kilometrage, een Ongevallen inzittendenverzekering en het is tevens kosteloos opzegbaar bij ontslag of ongewenst inkomensverlies.