1. Occasions
  2. Yaris

De Toyota Yaris als occasion

Niet nieuw, maar alsnog heel populair
Een Toyota Yaris occasion is erg populair. Natuurlijk omdat het een kwalitatief goede auto is, maar ook omdat de prijs interessant is. Net zoals de services van Toyota. Zo kan je rekenen op tot 10 jaar garantie en 24/7 pechhulp. Met Toyota rijdt je een tweedehands Yaris dus héél voordelig.

De tweedehands Toyota Yaris

De tweedehands Yaris is erg populair op de occasion automarkt. Dat is ook niet zo gek, want deze Toyota is modern, kwalitatief goed en heeft fijne rijeigenschappen. De Yaris is er in een diesel, benzine en hybride uitvoering.

Doet het goed als het gaat om:

  • Opbergvakken. De Yaris heeft er genoeg!
  • Sportieve prestaties
  • Betrouwbaarheid. De Yaris laat je vrijwel nooit in de steek.

Doet het wat minder goed als het gaat om:

  • Twijfelen. Een Yaris occasion is populair, er is dus veel vraag. Zie je een goed model voor een goede prijs, twijfel dan niet te lang. Voor je het weet, is ie weg.

Tips bij het vinden van jouw Yaris occasion

Van wie ga je de auto kopen?

Een Toyota Yaris occasion kan je aanschaffen bij particulieren en bij Toyota dealers. Een particulier heeft vaak een lagere vraagprijs, maar geeft geen garantie. Een dealer heeft een hogere vraagprijs, maar werkt wel met garantieregelingen. Ga vooral na wat het beste bij je past.

Geef de occasion een goede controle

Het controleren is een belangrijk onderdeel van een occasion kopen. Kijk vooral naar dure onderdelen, zoals de distributieketting.

Maak altijd een uitgebreide proefrit

Minstens zo belangrijk: een goede proefrit maken. Hierbij is raadzaam om op verschillende wegen en snelheden te rijden. Zo merk je of de auto in een goede staat verkeert.

Een Toyota Yaris occasion betekent…

Auto van het betrouwbaarste merk

Toyota’s krijgen weinig te maken met storingen en reparaties. Volgens de Consumentenbond is Toyota hierdoor het meest betrouwbare.

Groot aanbod occasions beschikbaar

Dankzij ons grote aanbod is de kans groter dat je zoektocht naar een tweedehands auto slaagt. Onze dealers werken bovendien met elkaar samen, dus je kan een Toyota occasion kopen op locatie A, maar laten onderhouden op locatie B. De garantieregeling blijft geldig.

Transparante verkoopprijzen

Zoals je van Toyota mag verwachten zijn de getoonde prijzen all-in, dus inclusief de beste garanties op al onze occasions.

Toyota Approved Occasions

Met de Approved Occasions voordelen ben je verzekerd van een goede aankoop. Dit pakket bestaat uit:

  • Tot 10 jaar garantie
  • Volledige onderhoudsbeurt
  • Hybride Zekerheid Controle
  • 14 dagen omruilgarantie
  • 24/7 Pechhulp in heel Europa