1. Occasions
  2. Rav4

De Toyota RAV4 als occasion

Haal alles uit je tweedehands auto
Een RAV4 occasion van Toyota rijden is interessant. Je rijdt een gebruikte auto, maar je betaalt ook zeker niet de nieuwprijs. Ook als je een Approved occasion aanschaft, profiteer je nog steeds van Toyota services. Denk aan een Hybride Zekerheid Controle en 14 dagen omruilgarantie. De Toyota RAV4 is dus ook als occasion héél verleidelijk.

De tweedehands Toyota RAV4 

De tweedehands RAV4 in het kort? Stoer, ruim en de meest verkochte SUV ter wereld. Maar er is nog veel meer te vertellen over deze Toyota. Zo heeft de RAV4 een benzine en een hybride uitvoering. Op welke brandstof je ook rijdt, deze SUV behoudt altijd z’n kracht. En dankzij z’n ruime formaat zit iedereen er ook nog eens lekker comfortabel bij.

Sterke punten:

  • Alle ruimte voor de bestuurder, passagiers én bagage
  • Beschikt over een goed pakket aan veiligheidssystemen
  • Nieuwere uitvoeringen van de RAV4 hebben een hybride variant

Minder sterke punten:

  • De hybride variant heeft een beperkt trekgewicht

Wil je een occasion RAV4 kopen? Hier wat tips

Bedenk waar je de occasion wil aanschaffen

Er zijn 2 manieren om een tweedehands RAV4 aan te schaffen: via een particulier of via een erkende dealer. Het voordeel van een particulier, is dat de prijzen over het algemeen voordeliger zijn. Hier staat tegenover dat je geen enkele garantie hebt. De aankoopprijzen bij een dealer liggen wat hoger, maar dankzij garantieregelingen heb je ook meer zekerheid.

Altijd goed controleren

Misschien zeggen we dit ten overvloede, maar controleer een occasion altijd goed voordat je overgaat tot aanschaf. Focus je onder andere op: onderhoudshistorie, de kilometerstand, de verlichting, (reserve)banden en duurdere onderdelen zoals de distributieketting.

Proefrit maken

Een proefrit is belangrijk, omdat je zo kan controleren of de auto naar behoren werkt. Tip: rijd op verschillende wegen en snelheden. Zo kan je kijken hoe de occasion reageert in verschillende situaties.

Reden genoeg om voor een Toyota RAV4 occasion te kiezen

Uitgeroepen tot betrouwbaarste merk

Dit zijn de woorden van de Consumentenbond. De betrouwbaarheid van Toyota vertaalt zich in weinig storingen en reparaties. Fijn toch?

Volop keuze

Met ruim 4.000 tweedehands auto’s op voorraad heb je altijd genoeg keuze. Daarnaast zitten we verspreid over het hele land, dus misschien staat jouw volgende occasion wel heel dichtbij. Zo niet, dan kan je een occasion aan de andere kant van het land aanschaffen, maar wel bij een dealer in de buurt laten onderhouden. Dit maakt voor de garantie niks uit.

Transparante verkoopprijzen

Zoals je van Toyota mag verwachten zijn de getoonde prijzen all-in, dus inclusief de beste garanties op al onze occasions.

Toyota Approved Occasions

Met de Approved Occasions voordelen ben je verzekerd van een goede aankoop. Dit pakket bestaat uit:

  • Tot 10 jaar garantie
  • Volledige onderhoudsbeurt
  • Hybride Zekerheid Controle
  • 14 dagen omruilgarantie
  • 24/7 Pechhulp in heel Europa