1. Modellen
  2. Verwachte modellen
  3. Land Cruiser
Klaar voor je volgende avontuur?
Scroll Overslaan
Klaar voor je volgende avontuur?

De nieuwe Toyota Land Cruiser

Klaar voor je volgende avontuur?

Toyota introduceert de nieuwe Land Cruiser. Hij brengt je overal naartoe, met het robuuste design dat je mag verwachten van dit legendarische icoon. Zijn onverzettelijke karakter, betrouwbaarheid en technologie voor elk terrein zijn het vertrekpunt voor je volgende avontuur.

Iconische Land Cruiser styling
Onverzettelijke 4x4 technologie
Legendarische off-road traditie
Historie
Oorsprong van een icoon
Als voorganger van de Land Cruiser schreef het Toyota BJ prototype in 1951 geschiedenis door op Mount Fuji hoger te komen dan enig ander landvoertuig. In 1954 werd de BJ omgedoopt tot Land Cruiser. Een legende was geboren.
First Edition

Icoon der iconen

De nieuwe Land Cruiser First Edition valt op met een unieke bi-tone kleurstelling en een op het verleden geïnspireerd design, met onder meer iconische ronde koplampen. Hij is slechts korte tijd leverbaar, met onderscheidende lichtdetails en First Edition logo’s.
Totaal tijdloos
De Land Cruiser had altijd al een aantrekkingskracht die voorbijgaat aan heersende trends. Ook de nieuwe Land Cruiser First Edition, slechts korte tijd leverbaar, heeft dezelfde tijdloze uitstraling.
Design
Terug naar zijn roots
De oorspronkelijke Land Cruiser is eerder ontstaan dan ontworpen. Een ware triomf van functionaliteit. De nieuwe Land Cruiser heeft hetzelfde aura van authentieke onverzettelijkheid. Met krachtige proporties en een elementaire esthetiek is deze nieuwe 4x4 een in metaal gevangen avontuur.

Prachtige prestaties

Elk detail van de nieuwe Land Cruiser is functioneel. De lage taillelijn creëert een groot glasoppervlak met een superieur uitzicht. De koplampen op de hoeken van de carrosserie zijn extra beschermd tegen schade.

Niets is onmogelijk

20” velgen geven in het terrein extra grip. En dankzij de trapezoïde wielkasten wordt modder snel afgevoerd, zodat je ook onder de zwaarste omstandigheden moeiteloos je weg vindt.

Alleen maar blauwe lucht

Het grote panoramadak van de Land Cruiser maakt elk moment onvergetelijk. Haal buiten naar binnen, waar je avonturen je ook heen voeren.

Superieur uitzicht rondom

Moeilijke rijomstandigheden vragen om goed zicht. In de Land Cruiser zit je hoog, met een vrij uitzicht op je omgeving dankzij het lage, horizontale dashboard.

Intuïtieve controle

Het functionele gedeelte rond de versnellingspook is tot stand gekomen met feedback van de professionele rallycoureurs van Toyota en is zo een hoogstandje in gebruiksvriendelijke ergonomie.

Ruimte genoeg

De enorme laadruimte is flexibel en veelzijdig en kan nog groter worden gemaakt door de tweede en derde zitrij neer te klappen.

Kennismaken
met de Land Cruiser

Getoonde afbeeldingen zijn mogelijk niet representatief voor het aanbod voor de Nederlandse markt. 
Prestaties
Gaan waar je wilt

Een 4x4 als geen ander

Met het nieuwe GA-F platform en de verfijnde elektronische stuurbekrachtiging is de Land Cruiser gemaakt om buiten de gebaande paden te gaan. Lange veerwegen en een ontkoppelbare stabilisatorstang maken een enorme wieluitslag mogelijk.

Kom nooit vast te zitten

Het tijdloze silhouet van de Land Cruiser is meer dan alleen een mooi plaatje. Het torsiestijve chassis staat garant voor meer wendbaarheid en een beter weggedrag. En door de korte overhang en hoge bodemvrijheid en waaddiepte, ga jij verder waar anderen stoppen.

Klaar voor elke uitdaging

Multi-Terrain Select optimaliseert de wielophanging en de aandrijflijn, afhankelijk van de ondergrond. Bij meer uitdagende omstandigheden houdt Crawl Control omhoog of op gladde wegen, en Downhill Assist Control naar beneden de snelheid in de gaten, zodat jij je kunt concentreren op het sturen.

De nieuwe Land Cruiser
Blijf op de hoogte
Ontvang het laatste nieuws over Toyota Professional.