1. Modellen
 2. Overzicht

Wijzig variant

Proace Electric Live

Worker

Proace Electric - Live - Worker
Stone White (EWP)

Prijs vanaf

41845.0

Standaard motor

Full Electric (50kWh)

Garantie**

10 jaar of 200.000 km

Proace Electric - Live - Worker

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/nl/nl

Ontdek de Proace Electric in 360°

 • Design

  Functioneel en praktisch

  Met het welbekende design van de diesel uitvoeringen, blijft de Proace Electric herkenbaar. Leverbaar in 3 verschillende lengtematen, waarbij keuze is uit uitvoeringen met één of twee schuifdeuren. Met de PROACE Electric ben je dus goed voorbereid voor elke klus!

 • Unieke voorzieningen voor elektrisch rijden

  Om u gedurende de dag van alles op de hoogte te houden, beschikt de Proace Electric over een aantal specifieke EV-functies en moderne connectiviteit, zoals:Programma's voor batterij opladen en thermisch voorverwarmen Laadstation locator Actieradius check Display stroomverbruik

 • Veiligheid voor u en uw medeweggebruiker

  Als u elke dag onderweg bent, dan wilt u er zeker van zijn dat u in veilige handen bent. Toyota Safety Sense geeft u die zekerheid. Het systeem is optioneel in twee pakketten leverbaar, beide met een brede reeks aan innovatieve veiligheidssystemen die waken over uw veiligheid.

Toon op volledig scherm Sluiten
Sleep om te draaien Sleep om te draaien

Kies uit verschillende mogelijkheden om uw Proace Electric te rijden

Kopen

Vraag eenvoudig een offerte aan en met of zonder inruil van uw huidige auto. En ontdek direct wat u zou moeten (bij)betalen om in een gloednieuwe Toyota te kunnen rijden. 

Financieren

Met het Toyota Betaalplan kiest u voor zekerheid. Door de vaste looptijd met een vast maandbedrag en een vaste rente weet u precies waar u aan toe bent.

Documentatie

Brochure
 
Prijzen en specificaties
 

** Disclaimer garantie

Toyota biedt tot 10 jaar of 200.000 kilometer garantie voor zowel nieuwe als bestaande klanten, voor nieuwe maar ook gebruikte auto’s. Door het onderhoud uit te laten voeren door een Toyota dealer of Erkend reparateur in Nederland kunnen we de betrouwbaarheid blijven garanderen. Vraag jouw dealer naar de voorwaarden of lees de Algemene Voorwaarden online.