1. Modellen
  2. Financial Lease

Proace Electric Financial Lease actie

Voordelig financieren vanaf 4,5% rente en € 274,- bijtelling p/m*

*Geldig vanaf 17.07.2023 t/m 31.03.2024
Een elektrische bestelauto met maar liefst 13 verschillende uitvoeringen. Nu met een scherp Financial Leasetarief van 4,5% rente en een bijtelling vanaf € 274,- p/m. Dat is inclusief 10 jaar garantie en een actieradius van 330 kilometer. U rijdt de Proace Electric al vanaf € 40.450, - excl. BPM en excl. BTW.

Een goede deal van Toyota

  • Tijdelijk zeer scherp rentetarief Financial Lease
  • 10 jaar volledige garantie, ook op de batterijen
  • Actieradius tot wel 330 km
  • Eén aanspreekpunt voor laadpaal, onderhoud en financiering

Financial lease. Nu tegen slechts 4,5% rente

Als u kiest voor Financial Lease van Toyota, dan houdt u geld vrij voor andere investeringen in uw bedrijf. En met het zeer lage actietarief van 4,5% rente op de Proace Electric wordt die keuze wel heel makkelijk. U betaalt een vast bedrag per maand, dus dat is makkelijk budgetteren. Rente- en afschrijvingskosten zijn fiscaal aftrekbaar en aan het einde van de looptijd bent u 100% eigenaar van uw Proace Electric! 
Vraag offerte aan

Alles voor een goede werkdag

Dankzij de actieradius van tot wel 330 kilometer*** kunt u met de Proace Electric lange dagen maken. Dan is het prettig als comfort en veiligheid dik in orde zijn. De Proace Electric laat u daarom genieten van het Toyota Pro-Touch 7” audiosysteem met CarPlay, DAB+ en Bluetooth, de in hoogte verstelbare bestuurdersstoel met lendensteun en de relaxte cruise control. Voor de veiligheid van u en uw passagier is er een dubbele airbag. Eenmaal terug op de zaak zet u ’m eenvoudig aan de 11kW onboard 3-fase lader. Het is allemaal - en nog veel meer - standaard op de Proace Electric.

Met batterijen even ruim

Toen de jury de Proace Electric vorig jaar verkoos tot Bestelauto van het Jaar, was dat onder meer vanwege de vele varianten: drie lengtes, waaronder een versie met dubbele cabine, en speciale kant-en-klaar uitvoeringen. En ondanks de batterijen zijn ze allemaal even ruim als de dieselversies. De laadvolumes lopen uiteen van 5,3 m3 tot 6,6 m3 en u kunt tot wel 1.223 kg laden en maximaal 1.000 kg trekken. Het enige waarop u inlevert, is de CO2-uitstoot.
Stel samen

Meer zekerheid krijgt u nergens

Toyota is trots op de betrouwbaarheid van haar bedrijfswagens. En daar past een hele lange garantie van 10 jaar/max. 200.000 kilometer bij. Ook op de batterijen! ** Voor ondernemers bieden we hiermee een stuk extra zekerheid, want stilstand is verlies. Als de Proace Electric ook na de reguliere garantietermijn bij de Toyota dealer in onderhoud blijft, wordt de garantie na elke onderhoudsbeurt weer een jaar verlengd. Zelfs totdat hij 10 jaar oud is.
Lees meer

Disclaimer:

Actieperiode loopt van 17-07-2023 t/m 31-03-2024 (uiterste registratiedatum 31-03-2024). Prijs exclusief BPM, BTW en kosten rijklaar maken. Afgebeeld model kan afwijken van de daadwerkelijke specificaties. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. Vraag uw dealer naar de voorwaarden. 

* De netto bijtelling is berekend op basis van de fiscale waarde, een bijtellingspercentage van 22% en 36,93% inkomstenbelasting.

** Toyota biedt tot 10 jaar of 200.000 kilometer garantie voor nieuwe en gebruikte auto's, en ook tot 10 jaar (max. 300.000 km) op de EV-tractiebatterij van batterij-elektrische modellen. Vraag uw dealer naar de voorwaarden of lees de volledige voorwaarden op toyota.nl/10jaargarantie. 

*** Het geschatte rijbereik volgens de WLTP-testsystematiek. Het werkelijke rijbereik kan worden beïnvloed door rijomstandigheden, voertuigconfiguratie, rijgedrag en andere externe factoren.