1. Modellen
 2. Overzicht

Proace Electric Live

Long Worker met 2e schuifdeur

Proace Electric - Live - Long Worker met 2e schuifdeur
Prijs vanaf
€ 42.195,-
 • Toyota Pro-Touch multimediasysteem
 • Regensensor
 • Parkeersensoren achter
0 g/km
Full Electric (50kWh)
10 jaar of 200.000 km

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/nl/nl

Ontdek de Proace Electric in 360°


Proace electric

Explore in 360°

 • Ontwerp

  Functioneel en praktisch

  1. Met keuze uit meerdere lengevarianten, gesloten bestelwagen of dubbele cabine, 3 uitvoeringen en meerdere opties, is de Proace ontwikkeld om aan alle praktische gebruikswensen te voldoen.

 • Veiligheid voor u en uw medeweggebruiker

  De Proace is optioneel uitgerust met Toyota Safety Sense, het pakket veiligheids- en assistentiesystemen ontwikkeld voor een volledige gemoedsrust. Met talrijke camera's en sensors rondom op de carrosserie helpen ze bij het parkeren, in de rijstrook blijven en het voorkomen van aanrijdingen, zowel in de stad als daarbuiten en op de snelweg.

Toon op volledig scherm Sluiten

Kies uit verschillende mogelijkheden om jouw Proace Electric te rijden.

 • Kopen

  Vraag eenvoudig een offerte aan en met of zonder inruil van je huidige auto. En ontdek direct wat je zou moeten (bij)betalen om in een gloednieuwe Toyota te kunnen rijden. 
 • Leasen

  Toyota Financial Services biedt voor zakelijke klanten duidelijke en aantrekkelijke financiële oplossingen, gecombineerd met het gemak van one-stop-shopping. 
 • Financieren

  Met het Toyota Betaalplan kies je voor zekerheid. Door de vaste looptijd met een vast maandbedrag en een vaste rente weet je precies waar je aan toe bent.

** Disclaimer garantie

Toyota biedt tot 10 jaar of 200.000 kilometer garantie voor zowel nieuwe als bestaande klanten, voor nieuwe maar ook gebruikte auto’s. Door het onderhoud uit te laten voeren door een Toyota dealer of Erkend reparateur in Nederland kunnen we de betrouwbaarheid blijven garanderen. Vraag jouw dealer naar de voorwaarden of lees de Algemene Voorwaarden (Opens in new window) online.