1. Modellen
 2. Overzicht

Proace City Verso Active

L2

Proace City Verso - Active - L2
Platinum Grey metallic (EVL)

Prijs vanaf

50695.0

Standaard motor

1.2 Turbo 110pk

Garantie**

10 jaar of 200.000 km
Proace City Verso - Active - L2

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/nl/nl

Ontdek de Proace City Verso in 360°

 • Ontwerp

  Compact en veelzijdig

  De Proace City Verso biedt in twee lengtevarianten alle ruimte voor u en uw passagiers. Met maximaal zeven zitplaatsen en een interieur dat flexibel is in te delen, voldoet hij aan alle mogelijke wensen.

 • Breed programma aandrijflijnen

  Er is keus uit een breed gamma geavanceerde benzine- en dieselmotoren, met vermogens van 55 tot 96 kW/75 tot 130 pk, met keuze uit handmatig te bedienen 5- en 6-versnellingsbakken en een 8-traps automatische transmissie. Met de laagste CO2-emissie in zijn klasse en zijn lage brandstofverbruik heeft de Proace City Verso de aandrijflijn die perfect bij u past.

 • Flexibiliteit naar wens

  De Proace City Verso heeft een flexibel in te delen interieur, met de optie van een tweede zitrij met drie individuele zitplaatsen, elk voorzien van ISOFIX bevestigingspunten, en een in ongelijke delen neerklapbare achterbank. De Proace City Verso Long biedt de mogelijkheid van zeven zitplaatsen, met twee verschuifbare zitplaatsen op de derde rij, zodat u kunt kiezen voor extra beenruimte of bagageruimte.

 • Veiligheid voor u en uw medeweggebruiker

  De Proace City Verso biedt ook keuze uit drie veiligheidspakketten, elk toegesneden op uw behoeften. Ze bevatten de standaard veiligheidsvoorzieningen, zoals een geavanceerd Pre-Collision System, Road Sign Assist, Lane Departure Alert met Steering Control, Cruise Control met Adjustable Speed Limiter (ASL) en Driver Attention Alert.

Toon op volledig scherm Sluiten

Kies uit verschillende mogelijkheden om uw Proace City Verso te rijden.

 • Kopen

  Vraag eenvoudig een offerte aan en met of zonder inruil van uw huidige auto. En ontdek direct wat u zou moeten (bij)betalen om in een gloednieuwe Toyota te kunnen rijden. 
 • Leasen

  Toyota Financial Services biedt voor zakelijke klanten duidelijke en aantrekkelijke financiële oplossingen, gecombineerd met het gemak van one-stop-shopping. 
 • Financieren

  Met het Toyota Betaalplan kiest u voor zekerheid. Door de vaste looptijd met een vast maandbedrag en een vaste rente weet u precies waar u aan toe bent.

Documentatie

** Disclaimer garantie

Toyota biedt tot 10 jaar of 200.000 kilometer garantie voor zowel nieuwe als bestaande klanten, voor nieuwe maar ook gebruikte auto’s. Door het onderhoud uit te laten voeren door een Toyota dealer of Erkend reparateur in Nederland kunnen we de betrouwbaarheid blijven garanderen. Vraag jouw dealer naar de voorwaarden of lees de Algemene VoorwaardenOpens in new window online.