1. Modellen
 2. Overzicht

Proace City Electric Prof

Long met 2e schuifdeur

Proace City Electric - Prof - Long met 2e schuifdeur
Prijs vanaf
€ 38.290,-
 • Bumper vóór, volledig in carrosseriekleur
 • Bumper achter, volledig in carrosseriekleur
 • Zijbescherming in carrosseriekleur met chrome
0 g/km
Full Electric (50kWh)
10 jaar of 200.000 km

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/nl/nl

Ontdek de Proace City Electric in 360°

 • Design

  Compact en veelzijdig

  Met keuze uit drie carrosserie- en twee lengtevarianten en de mogelijkheid van vier of vijf deuren is de Proace City Electric ontwikkeld om aan alle praktische gebruikswensen te voldoen.

 • Unieke voorzieningen voor elektrisch rijden

  De unieke voorzieningen voor elektrisch rijden in de Proace City Electric geven de bestuurder in een oogopslag de belangrijkste informatie, zoals de programma's voor het opladen van de accu en het voorverwarmen van het interieur, de locaties van laadstations, de resterende actieradius en het energieverbruik.

 • Veiligheid voor u en uw medeweggebruiker

  Bij Toyota zien we veiligheid als een norm waaraan we niet tornen. Daarom biedt de Proace City keuze uit drie veiligheidspakketten, toegesneden op de behoeften bij zakelijk gebruik.

Toon op volledig scherm Sluiten

Kies uit verschillende mogelijkheden om jouw Proace City Electric te rijden.

 • Kopen

  Vraag eenvoudig een offerte aan en met of zonder inruil van je huidige auto. En ontdek direct wat je zou moeten (bij)betalen om in een gloednieuwe Toyota te kunnen rijden. 
 • Leasen

  Toyota Financial Services biedt voor zakelijke klanten duidelijke en aantrekkelijke financiële oplossingen, gecombineerd met het gemak van one-stop-shopping. 
 • Financieren

  Met het Toyota Betaalplan kies je voor zekerheid. Door de vaste looptijd met een vast maandbedrag en een vaste rente weet je precies waar je aan toe bent.

** Disclaimer garantie

Toyota biedt tot 10 jaar of 200.000 kilometer garantie voor zowel nieuwe als bestaande klanten, voor nieuwe maar ook gebruikte auto’s. Door het onderhoud uit te laten voeren door een Toyota dealer of Erkend reparateur in Nederland kunnen we de betrouwbaarheid blijven garanderen. Vraag jouw dealer naar de voorwaarden of lees de Algemene Voorwaarden (Opens in new window) online.