1. Ontdek Toyota
  2. Start Your Impossible
  3. Special Olympics

Toyota trotse partner Special Olympics

Alle dromen zijn gelijk
Special Olympics zet zich wereldwijd in om het leven van mensen met een verstandelijke beperking te verbeteren door middel van sport. Ze geven de sporters een podium om op te stralen. Sinds 2020 is Toyota trotse partner van Special Olympics. Samen verschuiven we de focus naar wat atleten wél kunnen in plaats van niet. Het gaat om het aangaan van uitdagingen en waarmaken van dromen. Start Your Impossible!

Special Olympics Nationale Spelen

Sporten maakt mensen met een verstandelijke beperking niet alleen fysiek en mentaal ‘fitter’, het vergroot ook het zelfvertrouwen en daarmee hun zelfbeeld. Van 14 t/m 16 juni 2024 vonden de Special Olympics Nationale Spelen plaats in de gemeenten Breda en Tilburg. Met ruim 2.000 sporters actief in twintig takken van sport is dit het sportevenement voor mensen met een verstandelijke beperking. Er waren maar liefst 21 sporttoernooien. De sfeer op de velden was grandioos met juichende ouders en supporters langs de lijn, zang en dans. Met duizenden uitgereikte medailles beleefden de sporters en hun coaches de Nationale Spelen als nooit tevoren!

Ella's droom is onze droom

Ella staat symbool voor de moed en de geest van alle Special Olympics atleten. Ze belichaamt de droom om het beste uit zichzelf te halen en brengt dit naar het basketbalveld. Door deze samenwerking zorgen we ervoor dat miljoenen Special Olympics atleten hun dromen op een onvoorstelbare manier tot leven kunnen brengen. Bekijk de film en raak geïnspireerd door Ella die ons allemaal een zeer belangrijke les leert: alle dromen zijn gelijk.