1. Private lease
  2. Flexlease

Het gemak van Toyota Private FlexLease

De luxe van flexibiliteit
Ontdek Toyota Private FlexLease: de meest flexibele vorm van leasen. U profiteert van alle gemakken die Toyota Private Lease te bieden heeft, en dat met de mogelijkheid om uw contract al vanaf 12 maanden opzeggen. Zonder een opzeggingsvergoeding te betalen.

Altijd flexibel

De naam zegt het al: Toyota Private FlexLease is flexibel in de praktijk. Zo kan uw Toyota Private FlexLease contract zonder opzeggingsvergoeding worden opgezegd vanaf 12 maanden nadat het leasecontract is ingegaan. Houd er wel rekening mee dat er een opzegtermijn van 2 maanden geldt. U kunt het contract dus bij 12 maanden opzeggen en auto dan na 14 maanden inleveren, omdat de opzegging dan ingaat.

Ook kunt u tussentijds de kilometerbundel aanpassen. Handig als u bijvoorbeeld van werkplek verandert. Krijgt u onverwachts te maken met ontslag, arbeidsongeschiktheid of een scheiding? Dan is het in een aantal gevallen mogelijk om uw contract kosteloos op te zeggen. Zelfs binnen het eerste jaar van uw contract.

All-in

Daarnaast biedt Toyota Private FlexLease dezelfde voordelen als u van Toyota Private Lease gewend bent. U betaalt maandelijks een vast bedrag voor een gloednieuwe auto. In dit bedrag zijn kosten voor onderhoud, verzekering, reparatie, pechhulp in Europa en zelfs nieuwe banden inbegrepen. Als u te maken krijgt met pech en 24 uur zonder auto zit, dan zorgt Toyota voor vervangend vervoer. Leasen met Toyota is dus all-in, u hoeft alleen nog maar voor benzine te zorgen. En aangezien een Toyota erg zuinig rijdt, is zelfs tanken voordelig.

Welk model kiest u?

Toyota heeft een breed aanbod van modellen voor Private Lease. U kunt eenvoudig uw maandbedrag berekenen voor uw favoriete model in de private lease calculator.

Disclaimer Toyota Private Lease maandtarieven

Toyota Financial Services leasetarief per maand o.b.v. Toyota Private (Flex)Lease, 48 mnd, 10.000 km/jaar, wegenbelasting in provincie Gelderland en BTW, en excl. brandstof • Tarieven kunnen afwijken bij gekozen uitvoering, wijziging van opties, looptijd, kilometrage en gewicht • Meerkilometerprijs varieert tussen € 0,04 en € 0,15 per km, exacte prijs staat vermeld op de offerte • (Actie)voorwaarden van toepassing • Toetsing en registratie BKR • (Prijs)wijzigingen en typefouten voorbehouden • directsales@toyotafs.nl