1. Kopen & aanbiedingen
  2. Financieren
  3. Private Lease of Financieren

Private Lease of financieren

Kies de financiering die bij je past
Geld lenen kan in meerdere vormen en soorten leningen. Het Toyota Betaalplan van Toyota Financial Services is een vorm van huurkoop, ook wel aflopend krediet genoemd. Hierbij betaal je een vast termijnbedrag om de lening terug te betalen. De rente, en daarmee het termijnbedrag, blijft tijdens de hele looptijd gelijk. 

Wat houdt huurkoop in?

Huurkoop is het beste te vergelijken met een mobiel telefoonabonnement. Je betaalt je auto af via een vast maandbedrag. Van tevoren bepaal je hoelang het abonnement – of in dit geval de financieringstermijn voor je auto – loopt. De auto die je via huurkoop financiert, is gedurende de looptijd van de financiering juridisch eigendom van Toyota Financial Services. Heb je alle termijnen van het Toyota Betaalplan betaald en de lening volledig afgelost? Dan word je volledig eigenaar van de auto. Binnen deze vorm van financiering zijn de onderhoudskosten, de autoverzekering en de wegenbelasting voor eigen rekening.

 

Wat is Private Lease?

Private Lease is een vorm van huur voor een langere periode. Je wordt na de looptijd van het leasecontract geen eigenaar van de auto. Na afloop van het leasecontract kun je het contract verlengen, een ander leasecontract aangaan of de auto kopen, al dan niet via het Toyota Betaalplan. Kies je voor Toyota Private FlexLease, dan kun je al na 12 maanden kosteloos opzeggen of wisselen naar een andere auto. In tegenstelling tot financieren, zijn bij Private (Flex)Lease het onderhoud, de belasting en de verzekering van de auto inbegrepen. Je betaalt alleen nog de brandstof of de elektriciteit.

Bereken je maandbedrag
Private Lease Koop met eigen geld Koop met Toyota Betaalplan
Huurkoop
Eigenaar auto

Bij Private Lease lever je de auto aan het einde van de looptijd in. Het is mogelijk om de auto over te kopen bij einde contract of het contract te verlengen.

Vast maandbedrag
Incl. onderhoud
Incl. verzekering
Incl. pechhulp
Brandstof
Onbeperkte kilometers

Bij Private Lease mag je een vast aantal kilometers per jaar rijden (jaarkilometrage). Bij meer kilometers betaal je een opslag of je kunt het aantal kilometers verhogen.

BKR-registratie

Go Toyota Deals | Private Lease

Het is weer Go Toyota! En dat betekent dat je tot eind juni profiteert van zeer aantrekkelijke Private Lease Deals. De kortingen op het maandbedrag lopen op tot maar liefst € 25,-1! Zo rijd je al vanaf € 289,- per maand2 in een splinternieuwe Toyota. Ook genieten van zorgeloos rijplezier? Ontdek dan snel de Go Toyota Private Lease Deal op jouw favoriete model.
Bekijk de deals

Go Toyota Deals | Financiering

Jouw ideale Toyota gevonden, maar kun of wil je ’m niet in één keer betalen? Dan biedt het Toyota Betaalplan uitkomst. Daarmee financier je namelijk jouw Toyota tijdelijk tegen een extra scherp rentetarief van 4,9%3. Zo rijd je al een splinternieuwe Toyota vanaf € 165,- per maand3. Benieuwd naar jouw mogelijkheden met het Toyota Betaalplan? Ontdek wat er allemaal kan.
Bekijk de deals

Disclaimers:

1 Actieperiode loopt van 01-05-2024 t/m 30-06-2024 (uiterste registratiedatum 30-06-2024). Actie is niet geldig i.c.m. zakelijke/private (flex)lease of i.c.m. andere acties. Levertijd afhankelijk van gekozen configuratie. Prijs inclusief BPM, BTW en kosten rijklaar maken. Afgebeeld model kan afwijken van de daadwerkelijke specificaties. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. Vraag je dealer naar de voorwaarden.

2 Toyota Financial Services leasetarief per maand o.b.v. Toyota Private (Flex)Lease, 72 mnd, 5.000 km/jaar, wegenbelasting in provincie Gelderland en BTW, en excl. brandstof • Tarieven kunnen afwijken bij gekozen uitvoering, wijziging van opties, looptijd, kilometrage en gewicht • Meerkilometerprijs varieert tussen € 0,03 en € 0,19 per km, exacte prijs staat vermeld op de offerte • (Actie)voorwaarden van toepassing • Toetsing en registratie BKR • (Prijs)wijzigingen en typefouten voorbehouden • particulier@toyotafs.nl
Volgens het Belastingplan 2020 wordt de korting op de motorrijtuigenbelasting voor elektrische auto’s en plug-in hybrides vanaf 1 januari 2025 afgebouwd; hierdoor kan het termijnbedrag stijgen gedurende de looptijd van je leasecontract.

3 Het getoonde maandbedrag (termijnbedrag) is indicatief • Aan de berekening kunnen geen rechten worden ontleend • Vraag je dealer voor een berekening op maat • Dit niet-doorlopende krediet (Toyota Betaalplan) wordt aangeboden door Toyota Financial Services • Aanbod geldig voor nieuwe Toyota •  Het actietarief van 4,9% per jaar is tijdelijk geldig van 01-04-2024 t/m 30-06-2024 (uiterste registratiedatum 30-09-2024)• Voor de looptijd van 24, 36, 48 of 60 maanden • Onder voorbehoud van kredietacceptatie • Toetsing en registratie bij BKR te Tiel • Toyota Financial Services staat onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten (AFM-nummer 12011089) • Voorwaarden van toepassing • Wijzigingen en typefouten voorbehouden.

Rekenvoorbeeld: