1. Ontdek Toyota
  2. Nieuws
  3. Toyota.nl genomineerd voor beste website

Toyota.nl opnieuw genomineerd voor Website van het Jaar!

Stem en maak kans op mooie prijzen
Toyota levert goede en betrouwbare auto’s, maar een goede en betrouwbare website vinden wij net zo belangrijk. Ieder bezoek moet voor iedere klant zo waardevol en eenvoudig mogelijk zijn! Dit vraagt om continue verbetering, waar we dagelijks hard aan werken. Het harde werken wordt beloond: Toyota.nl is wederom genomineerd voor Beste Website van het Jaar! Stem ons naar de overwinning en maak kans op mooie prijzen!

Genomineerd in categorie Mobiliteit

De Website van het Jaar-verkiezing is de jaarlijkse online publieksprijs voor de beste en populairste websites in Nederland. Vorig jaar is meer dan 450.000 keer gestemd. Toyota.nl doet mee in de categorie Mobiliteit. Dit jaar is die categorie net even anders. Niet alleen auto- en motormerken doen mee, maar ook allerlei andere websites in de autobranche. Dus ook leasemaatschappijen, automedia en dienstverleners. Toyota.nl is een van de slechts drie automerken die in deze categorie zijn genomineerd. Behalve de titel Beste Website maakt Toyota.nl ook kans op de titel Populairste Website, voor de meeste stemmen per categorie. 

Stem en win een Playstation 5!

Help jij ons winnen? Stemmen kan op www.websitevhjaar.nlOpens in new window. En misschien win je zelf ook wel iets! De organisatie van de verkiezing, Emerce / Multiscope verloot onder de stemmers namelijk mooie prijzen, zoals een Playstation 5, een skydive tandemsprong, een Airfryer, een ijsmaker of een Air Up startpakket.Opens in new window

Je stem uitbrengen kan tot en met 20 oktober 2023 op www.websitevhjaar.nlOpens in new window