1. Ontdek Toyota
 2. Nieuws
 3. Toyota Touch 2 2014

Toyota Touch® 2

Muziek, navigatie en bluetooth in één
Ooit moest u voor elke autorit een uitgebreide checklist afwerken. Stratenboek en routekaart aanwezig? Uw favoriete muziek aan boord, op cassette of CD? Of op een MP3-speler, met alle kabels van dien. De reis kon pas beginnen wanneer u alles bij u had. Het lijkt nog maar zo kort geleden. Toen kwamen de eerste geïntegreerde navigatiesystemen. Niet lang daarna kon u via hetzelfde display ook uw favoriete muziek selecteren.
 • Toyota Touch® 2 multimediasysteem

  Met het Toyota Touch® 2 multimediasysteem heeft u dankzij de voortschrijdende techniek een wereld van informatie en entertainment binnen handbereik. Hiervoor beschikt u over een high-res touchscreen met eenvoudige 'swipe' bediening.

  MP3 & iPod connectivity: Geniet van het voortreffelijke geluid van een audiosysteem waarop u via Bluetooth® of een USB-ingang ook uw persoonlijke gadgets kunt aansluiten. Gegevens als album, artiest en nummer worden in het display weergegeven. Gracenote: Met dit systeem voor muziekherkenning vindt u eenvoudig de muziek die past bij uw persoonlijke smaak. Ook kunt u playlists maken om optimaal te genieten van uw muziekcollectie.

Multimedia management:

Via het touchscreen bedient u de radio of CD-speler voor extra luisterplezier. Ook kunt u MP3- en WMA-bestanden afspelen, terwijl u via de AUX- en VTR aansluitingen externe mediadragers kunt aansluiten. Afhankelijk van model en uitvoering is DAB+ radio beschikbaar voor het Toyota Touch® 2 multimedia systeem.

Bluetooth®: Dankzij de Bluetooth® technologie kunt u tijdens het rijden hands-free telefoongesprekken voeren. Uw contactgegevens worden automatisch vanuit uw telefoon gedownload en u kunt SMS-berichten versturen en ontvangen. Spraakbediening*: Via spraakbediening kunt u eenvoudig zoeken naar een bestemming in het navigatiesysteem. Op dezelfde manier bedient u ook het audiosysteem en de telefoonfunctie, zodat u tijdens het rijden zo min mogelijk wordt afgeleid. Dit verhoogt de veiligheid op de weg. Tekst-to-speech functie*: Maak veilig gebruik van moderne communicatiemiddelen door SMS-berichten en verkeersinformatie tijdens het rijden te laten voorlezen. * Afhankelijk van model en uitvoering. Check beschikbaarheid bij de dealer.

Toyota Touch® 2 with Go navigatiesysteem

Hoe zou u het vinden om te kunnen beschikken over het Toyota Touch® 2 with Go navigatiesysteem? Daarmee krijgt u duidelijke graphics voor verkeersborden, afslagen en voorsorteervakken, aangevuld met actuele verkeersinformatie om u tijdig te waarschuwen voor oponthoud, zodat u tijdig een alternatieve route kunt kiezen. Wanneer u dit combineert met de geïntegreerde waarschuwing voor maximale snelheden en snelheidscontroles, weet u zeker dat u in alle rust van uw auto kunt genieten.

 • Toyota Touch® 2 with Go Plus navigatiesysteem

  Met het optionele Toyota Touch® 2 with Go Plus navigatiesysteem, krijgt u de beschikking over extra functies als 3D-weergave voor bezienswaardigheden en spraakbediening, zodat u het systeem zelf kunt vertellen waar u naartoe wilt.

  Om nog meer van uw reis te genieten, kunt u via Bluetooth® of USB uw iPod® of andere MP3-speler aansluiten op het Toyota Touch® 2 multimedia systeem. Uw eigen playlists worden daarmee in een uitstekende geluidskwaliteit weergegeven, en ook informatie als album, artiest en nummer kunt u in het display aflezen. Zo weet u zeker dat u uw favoriete muziek altijd bij u heeft.

Ook op gebied van connectiviteit bieden Toyota Touch® 2 (with Go en with Go Plus navigatiesystemen) alle mogelijkheden die u zich kunt wensen. Met de online diensten en applicaties van Toyota wordt uw auto net zo'n bron van informatie als uw computer. Door een handige app als AUPEO! te downloaden, kunt u bijvoorbeeld uw muziekverzameling aan boord beheren. Het systeem onthoudt uw persoonlijke smaak en is in staat om de afgespeelde muziek af te stemmen op uw stemming.

Met Coyote krijgt u toegang tot een uitgebreide community van 3 miljoen automobilisten, die elkaar onderling attent maken op flitscamera's en mogelijk gevaar dat u onderweg kunt tegenkomen.

Google Street View™ en Panoramio™

Door de integratie van apps als Google Street View™ en Panoramio™ kunt u beelden bekijken van elke door u gewenste locatie. Zo kunt u op basis van fotomateriaal direct beginnen met navigeren, zodat u nooit meer verdwaalt.

Na de aanmeldingsprocedure krijgt u toegang tot het My Toyota klantenportaal. Hier kunt u applicaties voor uw Toyota Touch® 2 multimediasysteem activeren en beheren. Zo blijft u op de hoogte van de weersverwachting, brandstofprijzen en ontvangt u informatie over beschikbare parkeerplaatsen. Het systeem werkt even eenvoudig als uw smartphone, maar dan in een comfortabele auto.