1. Toyota presenteert: Let's go beyond

Toyota presenteert: The Beyonders

Bij Toyota zijn we ervan overtuigd dat kleine stapjes uiteindelijk leiden tot een grote sprong voorwaarts. Daarin zijn we niet alleen. Dit zijn de 'Beyonders': een reeks van inspirerende verhalen over bijzondere mensen die de stap wagen om te realiseren wat iedereen tot dan toe voor onmogelijk had gehouden.

Verhalen van de Beyonders

 • Elke stap op het podium telt

  Ofentse Pitse gaat voorbij alle muzikale grenzen en vormt als eerste zwarte dirigent haar eigen orkest.

   

 • Elke stap op de mat telt

  Als Olympische turner overtreft Fransman Samir Aït Saïd alle verwachtingen door na zijn zware blessure op de Olympische Spelen in Rio toch Europees kampioen te worden. 

 • Elke stap in het ontwerpen van auto's telt

  Toyota-designer Ken Billes gaat voorbij aan bestaande conventies om zijn visie tot uiting te brengen, en door auto's te zien als instrumenten die ons samenbrengen en ons in staat stellen om nieuwe dingen te ontdekken. 

 • Elke stap op het circuit telt

  Kazuki Nakajima overtreft zichzelf bij zijn eerste overwinning tijdens de 24 Uur van Le Mans, door overtuigd te zijn van 'naseba naru'. Ofwel: 'je krijgt terug, wat je erin stopt'.

Let’s Go Beyond

Bij Toyota zijn we ervan overtuigd dat kleine stapjes uiteindelijk leiden tot een grote sprong voorwaarts. Een stap richting het ontwerpen van een auto die ons leven beter maakt. Een stap in het ondersteunen van sporters om hen te helpen hun ambities te verwezenlijken, als hoofdsponsor van de Olympische Spelen. Een stap in de voortdurende ontwikkeling van technologie om de 24 uur van Le Mans voor de 5e achtereenvolgende keer te winnen. Elke stap telt en brengt ons verder dan we ooit voor mogelijk hadden gehouden.

Schonere aarde

Reduceren, hergebruiken, recyclen en terugwinnen. Bij Toyota zoeken we voortdurend naar manieren om het milieu minder te belasten en onze klanten toch maximale bewegingsvrijheid en duurzame vooruitgang te bieden. We ontplooien activiteiten en maken toekomstplannen om een gezonde harmonie van mensen, producten en natuur te bereiken. Voor maximale bewegingsvrijheid en duurzame vooruitgang.

Fijner leven

Een toekomst waarin de mens in harmonie samenleeft met de natuur. Bij Toyota zien we onszelf als méér dan een bedrijf dat veelzijdige mobiliteitsoplossingen biedt. We zijn bewoners van de aarde. Allemaal hebben we een verantwoordelijkheid om de planeet beter te maken. Om de lucht die wij inademen zo schoon mogelijk te houden. Daarom werken we mee aan een toekomst waarin de mens samenleeft in harmonie met de natuur.