Jij bepaalt hoe je een Toyota Bedrijfswagen aanschaft!

Voor elke vakman een passende financiering

Een PROACE bedrijfswagen kunt u op verschillende manieren financieren. Uiteraard via een financiering van uw complete bedrijfswagen op maat, waarin we ook zaken als uw bedrijfswageninrichting kunnen meenemen. Liever operationeel leasen? Ook dat kan geregeld worden. Direct met uw Toyota Bedrijfswagen Champion. Direct klaar om aan de slag te gaan.

  • Financial Lease tarief voor de PROACE van 1,9%
  • Mogelijkheid om de inrichting mee te financieren
  • Uw eigen Toyota Bedrijfswagen Champion regelt alles voor u
/
Toyota bedrijfswagen kopen: Financial Lease

Wilt u uw bedrijfsauto het liefst kopen en wilt u een aantrekkelijke financieringsregeling? Met Toyota Financial Lease bent u zelf eigenaar van uw bedrijfswagen. Hierdoor behoudt u de mogelijkheid van kleinschaligheidsinvesteringsaftrek. U beslist zelf of u na afloop van de periode uw bedrijfsauto inwisselt voor een nieuwe óf doorrijdt.

Het maandbedrag kunt u zelf beïnvloeden door een aanbetaling te doen of uw huidige bedrijfswagen in te ruilen. Ook is het mogelijk om een slottermijn in te stellen: het bedrag dat aan het einde van de looptijd nog openstaat. Zonder slottermijn is uw bedrijfswagen na afloop van het contract volledig afbetaald. Uiteraard bepaalt u zelf de contractduur: 36, 48 of 60 maanden.

1,9% Financial Lease tot 60 maanden!

Momenteel hanteren we bij Toyota Financial Lease voor de PROACE bedrijfswagens een rentetarief van slechts 1,9% (effectieve rente op jaarbasis). Dit actietarief geldt voor een looptijd tot 60 maanden en bij een maximaal te financieren bedrag van € 30.000,- zonder slottermijn.

2,9% Financial Lease tot 60 maanden met slottermijn’

Het is tijdelijk mogelijk om uw Toyota PROACE te financieren tegen 2,9% rente tot 60 maanden mét een slottermijn. Door de toevoeging van het slottermijn bent u altijd verzekerd van het scherpste maandtarief. Vraag uw Toyota dealer naar de voorwaarden.

28% Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek

Bij koop én Financial Lease kunnen ondernemers gebruik maken van 28% ‘kleinschaligheidsinvesteringsaftrek’. Een hele mond vol, maar het levert u mogelijk duizenden euro’s voordeel op wanneer u een nieuwe Toyota bedrijfswagen aanschaft. Bekijk hiernaast het filmpje voor meer uitleg.

Toyota bedrijfswagen leasen: Operationele Lease

Uw bedrijfsauto leasen is natuurlijk ook altijd een optie. Met Operationele Lease bent u compleet ontzorgd. Via uw vaste contactpersoon zorgt Toyota Lease voor uw mobiliteit. U bepaalt zelf welke servicecomponenten u in uw leasepakket opneemt. Omdat wij Toyota bedrijfswagens door en door kennen, kunnen we vlijmscherpe maandtarieven bieden. Uw opgebouwde schadevrije jaren vertalen we door naar een korting op uw maandbedrag. Ook al het onderhoud, reparaties, banden en schadeherstelwerkzaamheden op 1 plek geregeld. Na afloop van uw contract levert u de wagen weer in en bent u vrij een nieuwe keuze te maken.

PROACE Compact: vanaf € 325,- per maand*
PROACE Worker: vanaf € 339,- per maand*
PROACE Dubbele Cabine: vanaf € 419,- per maand*

*60 maanden en 20.000km per jaar, incl. 75% bonus/malus, excl. brandstof en BTW.