Toyota.nl genomineerd als Beste Website!

Stem en maak kans op mooie prijzen

Je kunt de website Toyota.nl zien als onze digitale showroom. Die moet – net als een fysieke showroom – tiptop in orde zijn. Dus werken we er dagelijks hard aan. Die inzet wordt beloond. Toyota.nl maakt namelijk kans op de felbegeerde titel ‘Beste website van het Jaar 2021’! Help je ons mee die titel te bemachtigen?

Kans op mooie prijzen

Je kunt op de website van de verkiezing ‘Website van het Jaar 2021’ je stem uitbrengen op Toyota.nl. We hopen natuurlijk dat je dat doet. Want de reden dat we dagelijks zo hard aan onze site werken, ben jij. We willen dat je een optimale gebruikerservaring hebt. Op een desktop maar vooral ook op je tablet en smartphone. Dus als je op Toyota.nl stemt, is dat voor ons de bevestiging dat we goed bezig zijn. Wie zijn of haar stem uitbrengt, maakt bovendien kans op mooie prijzen!

Toyota genomineerd voor website van het jaar
Populairste website

Toyota.nl doet mee in de categorie Automotive. Behalve op ‘Beste Website’ maken we ook kans op de titel ‘Populairste Website’. Die laatste titel pakten we ook al in 2019 én 2020. In 2018 en 2020 wonnen we zelfs beide titels. Dat zou dit jaar ook weer mooi zijn. Dus: word je blij van onze website en vind je snel en eenvoudig wat je zoekt? Gun ons dan je stem. Ondertussen blijven we hard aan Toyota.nl werken, afgesproken? Je kunt je stem uitbrengen vanaf 29 september tot en met 17 november. Alvast bedankt voor je support!

Lees meer

Wat is Subsidie Elektrische Personenauto's Particulieren? Wat is Subsidie Elektrische Personenauto's Particulieren? Je hebt recht op een subsidie wanneer je een EV koopt, maar hoe zit het precies? Toyota GR Yaris wint Autovisie Supertest Toyota GR Yaris wint Autovisie Supertest De Toyota GR Yaris door Autovisie uitgeroepen tot beste stuurmansauto Speciale uitvoering van jarige Toyota Land Cruiser Speciale uitvoering van jarige Toyota Land Cruiser Toyota viert 70-jarig bestaan van de Land Cruiser met jubileumuitvoering 70th Anniversary Ontdek de nieuwe Corolla Cross Ontdek de nieuwe Corolla Cross Ideaal voor het hele gezin