1. Ontdek Toyota
 2. Start Your Impossible
 3. Nederland
 4. Zonder falen geen succes

Zonder falen geen succes

Start Your Impossible
Net als onze topsporters zet Toyota alles op alles om het onmogelijke mogelijk te maken. We zijn dan ook trotse Worldwide Official Mobility Partner van de Olympische en Paralympische spelen. De Spelen zijn immers hét moment waarop je als sporter – na een voorbereiding met vallen en opstaan – moet pieken om te gaan voor goud.
 • Vallen en weer opstaan

  De weg naar de top is nooit makkelijk voor een Olympisch of Paralympisch atleet. Je moet altijd het uiterste van jezelf vragen. En ook al lijkt je droom onmogelijk, je laat hem nooit los. Het is een kwestie van vallen, opstaan, wéér vallen en toch weer doorgaan. Dat is een mentaliteit die we bij Toyota bewonderen in al onze atleten, welke sport ze ook beoefenen: opgeven is geen optie.

 • Nederlandse helden

  Al in 2018 leefden we bij de Winterspelen 2018 in Pyeongchang mee met snowboarder Chris Vos, langebaanschaatser Kjeld Nuis en schaatser Ireen Wüst. Hun sportieve strijd inspireerde Toyota om ‘Mobility for all’ tot een nog hoger niveau te tillen. En toen de Zomerspelen van 2020, na een jaar corona-uitstel, eindelijk echt plaatsvonden in Tokyo, keken we vol spanning mee met de bloed, zweet en tranen van onze ambassadeurs (handbiker Jetze Plat, zwemmer Ranomi Kromowidjojo, zeilster Marit Bouwmeester en chef de mission van Paralympic TeamNL Esther Vergeer). Nu kijken we vooruit naar de Winterspelen van 2022!

 • Durf te falen

  Gelukkig hoef je geen Olympisch of Paralympisch topsporter te zijn om het vallen en opstaan te omarmen. Voor ons allemaal geldt: je wordt als mens sterker bij elke stap die je zet, elke val die je maakt, elke drempel die je slecht. Zo haal je het beste in jezelf naar boven. Dat is zo voor Chris, Esther, Jetze, Kjeld, Marit en Ranomi – en voor ons allemaal. Resultaten uit het verleden zijn het opstapje naar de toekomst, en om een onmogelijke droom te bereiken moet je nu eenmaal hordes overwinnen. Dus wie je ook bent, durf te falen en Start Your Impossible.

 • Mobiliteit voor iedereen

  Toyota vindt dat iedereen zich vrij moeten kunnen bewegen. Niet voor niets is onze wereldwijde missie: ‘Ever better mobility for all’. Daarbij maakt het niet uit waar je vandaan komt, of je jong of oud bent, en of je wel of geen beperking hebt. Toyota helpt je om alle barrières te overwinnen. Dat doen we door iedereen te inspireren om het beste uit zichzelf te halen, maar bijvoorbeeld ook met mobiliteit op maat, hulpmiddelen en speciale aanpassingen voor gehandicapte sporters.