1. Zakelijk
  2. Leaserijder

Leaserijder

Haal het maximale uit uw leasebedrag
Een Toyota als volgende leaseauto? Dat kan. Een Toyota rijdt geweldig, heeft een comfortabel en luxe interieur, veel vermogen en biedt topkwaliteit. Kiest u voor Toyota Hybrid, dan geniet u van het gemak van een standaard automaat die snel, soepel en geleidelijk accelereert, dankzij de hoge koppel van de krachtige elektromotor. Bovendien rijdt u met uw hybride tot 50% elektrisch, zonder stekker*.

De voordelen voor zakelijke rijders:

  • Uitvoeringen ontwikkeld voor de zakelijke rijder
  • Standaard automaat in alle hybride modellen
  • Toyota Safety Sense: actieve veiligheidssystemen 
  • High Power Hybrid met maximaal 222pk

 

Zakelijk advies gesprek aanvragen

Scherp en comfortabel op weg

Scherp voor de dag komen in een Toyota Hybrid? Ontdek de nieuwe Corolla, de Toyota C-HR of de RAV4. Deze modellen staan op het nieuwe TNGA-platform waardoor ze heerlijk scherp en dynamisch sturen. Bovendien rijdt u met Toyota Hybrid tot 50% elektrisch* zonder dat u hoeft te laden. De elektromotor regenereert zijn eigen energie zodat u ook in één keer grotere afstanden kunt afleggen. Het premium interieur is comfortabel en de modellen zijn voorzien van diverse hightech features en actieve veiligheidssystemen. Zo rijdt u altijd veilig en comfortabel naar uw werk of de klant.
* Het daadwerkelijke te halen percentage is afhankelijk van de gebruiksomstandigheden, de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden.