1. Ontdek Toyota
 2. Gazoo racing

Tot het uiterste gaan voor beter

Al meer dan zestig jaar weet Toyota in de wereld van de autosport grenzen te verleggen voor mens en machine, met de ambitie om auto's voor de openbare weg telkens verder te verbeteren. Onder de druk van de zwaarste competities, blijven we innoveren met nieuwe technologieën en oplossingen om de verduurzaming van de autosport te versnellen: van geavanceerde hybride technologieën tot experimentele waterstofenergie. We brengen rijplezier en laten het autosport-hart van onze fans en klanten sneller kloppen, nu en in de toekomst.

Meer dan alleen sport

We haten verliezen. Toch zijn het juist die ervaringen én onze passie voor nieuwe uitdagingen die ons sterker maken. Als meervoudig kampioen in verschillende autosportdisciplines wordt onze ontwikkeling gedreven door extreme omstandigheden en de moeilijkste wegen. Hier vormen we onze mensen, onze producten en creëren we een nieuwe generatie autofans.

 • Wereldkampioenschap Rally (WRC)

  Met een reeks WRC-titels op zak stapt het TOYOTA GAZOO Racing World Rally Team een nieuw rallytijdperk met honger naar meer. De gloednieuwe, hybride GR Yaris Rally is klaar om de grenzen te verleggen op de zwaarste rallypodia ter wereld.

 • Wereldkampioenschap Endurance (WEC)

  Na een historische vierde opeenvolgende overwinning in de 24 uur van Le Mans en de eerste wereldkampioen in de hypercar-klasse in 2021, blijft TOYOTA GAZOO Racing innoveren en de prestaties van de recordbrekende GR010 Hybrid aanscherpen, klaar voor de epische uitdagingen die de toekomst brengen.

 • Wereldkampioenschap Rally-Raid (W2RC)

  Als winnaar in 2019 van 's werelds zwaarste race begon TOYOTA GAZOO Racing het nieuwe W2RC-tijdperk spectaculair, met de overwinning in de seizoensopener van 2022, de Dakar Rally. De ultieme test voor de kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid. De GR DKR Hilux T 1+ is geboren om die klus te klaren.

 • GR86: Het echte GR gevoel

  Open de deur naar de spannende wereld van GR. De lichtgewicht GR86 combineert het vermogen van een 2,4-liter boxermotor met wendbaar, uitnodigend rijgedrag en achterwielaandrijving. Dat alles in een stijlvol jasje van TOYOTA GAZOO Racing. Het resultaat? ‘Waku-doki’, pure, hartveroverende opwinding achter het stuur. 

 • GR YARIS: Eindeloze spanning.

  De GR Yaris is geen gewone hot hatch. Hij is ontwikkeld in samenwerking met het TOYOTA GAZOO Racing World Rally Team en brengt autosporttechnologie en -expertise uit het WRC naar de weg. Door de combinatie van een lichtgewicht carrosserie, een krachtige 1,6-liter turbomotor en geavanceerde GR-FOUR vierwielaandrijving levert hij elke rit eindeloze opwinding.

 • TOYOTA GR SUPRA: Iconisch rijbeleving

  Na een afwezigheid van 17 jaar is de naam Supra terug als speerpunt van de GR line-up. Met prestaties aangescherpt door TOYOTA GAZOO Racing, is het een sportwagen in zijn puurste vorm; een 50/50 gewichtsverdeling, achterwielaandrijving en krachtige motoren leveren een hartveroverende mix van vermogen en wendbaarheid op de weg én op het circuit.

Voor liefhebbers die houden van autorijden

Ontdek de spannende GR-serie. Pure sportwagens geboren uit autosport-DNA.
Ontdek de GR Serie

Uitstraling in elk detail

Ontdek de verfijnde GR SPORT line-up. Geïnspireerd door Toyota GAZOO Racing om stijl in het dagelijks leven te brengen.
Ontdek de GR SPORT