1. Ontdek Toyota
  2. Gazoo racing
  3. GR Range

Voor liefhebbers die houden van autorijden

De Toyota GR range omvat een gamma van pure sportauto's waarin kennis en technologie van TOYOTA GAZOO Racing is toegepast. Ontdek puur rijplezier tijdens elke rit.

Van race naar de openbare weg

De Toyota GR range omvat een gamma van pure sportauto's waarin kennis en technologie van TOYOTA GAZOO Racing is toegepast. Ontdek puur rijplezier tijdens elke rit.

Het gevoel van een pure sportauto

Van de GR Yaris tot de GR86. Onze GR modellen zijn zonder uitzondering volbloed sportauto's die garant staan voor pure 'waku-doki'. Dit verslavende rijplezier brengt u in vervoering vanaf het moment dat u instapt. U voelt zich direct één met de auto. Dit zijn geen auto's waarin u alleen van A naar B rijdt, maar een verlengstuk van uzelf. Auto's die u doen voelen dat u leeft. En waarin u wilt blijven rijden.

 

Het gevoel van een pure sportauto

Van de GR Yaris tot de GR 86. Onze GR modellen zijn zonder uitzondering volbloed sportauto's die garant staan voor pure 'waku-doki'. Dit verslavende rijplezier brengt u in vervoering vanaf het moment dat u instapt. U voelt zich direct één met de auto. Dit zijn geen auto's waarin u alleen van A naar B rijdt, maar een verlengstuk van uzelf. Auto's die u doen voelen dat u leeft. En waarin u wilt blijven rijden.

GR Yaris. Eindeloze spanning

De GR Yaris is geen gewone hot hatch. Hij is ontwikkeld in samenwerking met het TOYOTA GAZOO Racing World Rally Team en brengt autosporttechnologie en -expertise uit het WRC naar de weg. Door de combinatie van een lichtgewicht carrosserie, een krachtige 1,6-liter turbomotor en geavanceerde GR-FOUR vierwielaandrijving, levert hij elke rit eindeloze opwinding.
Ontdek de GR Yaris

Toyota GR Supra. Iconische rijbeleving

Na een afwezigheid van 17 jaar is de naam Supra terug als speerpunt van de GR line-up. Met prestaties aangescherpt door TOYOTA GAZOO Racing, is het een sportwagen in zijn puurste vorm; een 50/50 gewichtsverdeling, achterwielaandrijving en krachtige motoren leveren een hartveroverende mix van vermogen en wendbaarheid op de weg én op het circuit. 

Ontdek de GR Supra

Maak kennis met TOYOTA GAZOO Racing

TOYOTA GAZOO Racing stelt net als Toyota alles in het werk om auto's telkens verder te verbeteren. Om in de wereld van de autosport onder de meest extreme omstandigheden nieuwe technologieën en oplossingen te bedenken, zullen we nooit stoppen met innoveren. We racen met onze auto's om onszelf onder de zwaarste condities uit te dagen. We concurreren op elk soort weg, ongeacht de uitdaging, wat ons inspireert steeds betere auto's te bouwen. We ontwikkelen Toyota's toekomstige DNA. We blijven strijden om iedereen de vrijheid, het avontuur en het rijplezier te bieden.