1. Ontdek Toyota
  2. Gazoo racing
  3. GR Range

Toyota GR modellen

Pure sportauto's met DNA uit de autosport

Voor liefhebbers die houden van autorijden

Al meer dan zestig jaar weet Toyota in de wereld van de autosport grenzen te verleggen voor mens en machine, met de ambitie om auto's voor de openbare weg telkens verder verbeteren. De GR range stoelt op dezelfde filosofie. Pure sportauto's met knowhow en technologie uit het heetst van de strijd, prestaties die het bloed sneller doen stromen en superieur rijplezier tijdens elke rit.

Van race naar de openbare weg

De Toyota GR range omvat een gamma van pure sportauto's waarin kennis en technologie van TOYOTA GAZOO Racing is toegepast. Ontdek puur rijplezier tijdens elke rit.

Het gevoel van een pure sportauto

Van de GR Yaris tot de GR 86. Onze GR modellen zijn zonder uitzondering volbloed sportauto's die garant staan voor pure 'waku-doki'. Dit verslavende rijplezier brengt u in vervoering vanaf het moment dat u instapt. U voelt zich direct één met de auto. Dit zijn geen auto's waarin u alleen van A naar B rijdt, maar een verlengstuk van uzelf. Auto's die u doen voelen dat u leeft. En waarin u wilt blijven rijden.

GR Yaris

De GR Yaris is niet zomaar een hete hatchback. Hij werd ontwikkeld in samenwerking met de experts van het TOYOTA GAZOO Racing World Rally Team, met knowhow en motortechnologie uit de wereld van de autosport, voor de openbare weg. De GR Yaris dankt zijn krachtige dynamiek aan een geavanceerd GR-FOUR 4WD systeem, een garantie voor een eindeloze rijsensatie.

GR Supra

Als eerste, wereldwijd beschikbare Toyota met het GR-label is de Toyota GR Supra de ultieme belichaming van rijplezier. Omnze volbloed sportauto is in verschillende gelimiteerde uitvoeringen leverbaar met een 3,0 liter zescilinder turbomotor en koppelt een aansprekend motorvermogen aan een ongekende precisie en rijbeleving.

Maak kennis met TOYOTA GAZOO Racing

TOYOTA GAZOO Racing stelt net als Toyota alles in het werk om auto's telkens verder te verbeteren. Om in de wereld van de autosport onder de meest extreme omstandigheden nieuwe technologieën en oplossingen te bedenken, zullen we nooit stoppen met innoveren.

We racen met onze auto's om onszelf onder de zwaarste condities uit te dagen.

We concurren op elk soort weg, ongeacht de uitdaging, wat ons inspireert steeds betere auto's te bouwen. We ontwikkelen Toyota's toekomstige DNA.

We blijven strijden om iedereen de vrijheid, het avontuur en het rijplezier te bieden.

Toyota GR Sport range

De GR SPORT range is tot stand gekomen met medewerking van TOYOTA GAZOO Racing en geeft dynamiek aan het dagelijkse leven. Elk model is met evenveel zorg ontworpen, met een zelfverzekerde uitstraling die ontstaat door de combinatie van een een atletisch gelijnde carrosserie, een sportief interieur en een hoogstaande uitrusting.