1. Ontdek Toyota
 2. Beyond Zero

Let’s move Beyond Zero

Toyota’s ambitie gaan voorbij 0 uitstoot
Onze ambities gaan voorbij 0 uitstoot. Want 0 uitstoot zien wij pas als de start. Wij bedenken en creëren nieuwe mogelijkheden om alle huidige én komende generaties meer bewegingsvrijheid te geven.

Denk aan de nieuwe Mirai die alleen water uitstoot en de lucht filtert. Aan sensoren die reageren op menselijke emoties en nieuwe veiligheidssystemen, waardoor het doel van 0 verkeersdoden weer een stapje dichterbij komt. Aan robots die toewerken naar 0 beperkingen voor iedereen. En dus test Toyota in Japan een stad vol innovaties, met oog op alle komende generaties.

Maar denk vooral ook aan de nieuwe, volledig elektrische bZ4X, die je vanaf nu kunt bestellen. Denk aan de mogelijkheid om nu in te stappen in een van de 5e generatie hybride elektrische auto’s. En stap vervolgens zonder beperkingen over op een van de nieuwe, volledig elektrische auto’s die Toyota in de komende jaren uitbrengt.

Of, denk aan de mogelijkheid om je garantie op je huidige Toyota te verlengen tot 10 jaar. Want nog langer doen met je oude Toyota, draagt ook bij aan een betere toekomst voor komende generaties. En dáárom gaan onze ambities voorbij 0 uitstoot.

TOYOTA. LET’S MOVE FORWARD


 • Hybride-elektrisch
  Met onze hybride-range van de vierde generatie kun je in de stad tot 70% emissievrij rijden zonder te hoeven opladen.

 • Plug-in hybride-elektrisch
  Onze plug-in hybrides rijden op één lading volledig batterij-elektrisch tot een afstand van 75 kilometer. De perfecte combinatie voor het zorgeloos maken van lange ritten en volledig elektrisch rijden van kortere ritten.

 • Batterij-elektrisch
  Onze batterij-elektrische voertuigen zoals de Proace Electric en bZ4X bieden de mogelijkheid om volledig emissievrij te rijden. Dit in combinatie met de betrouwbaarheid van Toyota kun je genieten van iedere rit, elke keer weer.

 • Waterstof-elektrisch
  De Mirai is mooi vanbinnen en vanbuiten. Op een volle tank rijdt u tot 500 kilometer volledig emissievrij. Hierbij komt er enkel water uit de uitlaat en wordt zelfs de lucht gefilterd.

MOBILITEIT VOOR IEDEREEN

Als Toyota willen we behalve auto’s ook andere vormen van mobiliteit aan de maatschappij verlenen. We streven ernaar om iedereen mobiel te houden, van ouderen tot paralympische atleten, ongeacht de fysieke mogelijkheden of onmogelijkheden van deze persoon. Op die manier heeft iedereen de vrijheid om van het leven te genieten.


 • Enjoy the ride
  De Concept-i RIDE is een toegankelijk elektrisch voertuig voor rolstoelgebruikers en wordt bestuurd met één enkele afstandsbediening. Zijn unieke zitpositie en geautomatiseerde rijfuncties bieden iedereen vrijheid en gemoedsrust.

 • Net iets verder
  Staand, zittend of in een rolstoel, onze Battery Electric Vehicle (BEV) voor voetgangerszones helpt iedereen sneller door de stad te komen vooral voor het laatste stuk van de reis.

 • Iedereen doet mee
  Wij geloven dat alles mogelijk is als je kunt gaan en staan waar je wil. Als wereldwijde mobiliteitspartner van de Olympische en Paralympische Spelen realiseren we eindelijk onze visie om mobiliteit voor iedereen te creëren.

 • Mobiliteit voor iedereen
  De "APM" - Accessible People Mover - is speciaal ontwikkeld om bezoekers van Tokyo 2020 met speciale mobiliteitsbehoeften te helpen zich te verplaatsen tussen locaties zoals het Olympisch Stadion.

ONVERGETELIJKE ERVARINGEN MAKEN

Samen met Toyota willen we dat je onvergetelijke ervaringen kunt beleven, zowel in het voertuig als daarbuiten. Dit met behulp van geavanceerde veiligheidstechnologieën die ons een stap dichter bij ons doel brengt om verkeersongevallen te minimaliseren. Door de bekende kwaliteit en betrouwbaarheid die je van Toyota gewend bent, te combineren met diensten die passen bij je persoonlijke wensen.

ALTIJD VEILIG ONDERWEG

Toyota T-Mate is een reeks actieve veiligheidstechnologieën die ontworpen is om ongevallen te voorkomen of te beperken. Dit brengt ons een stap dichter bij het doel om een einde te maken aan verkeersongevallen.


 • Gepersonaliseerd reizen met uw voertuig
  Het volledig geautomatiseerde LQ-prototype is uitgerust met een krachtige kunstmatige intelligentieagent, "Yui" genaamd. Deze leert van u om meer gepersonaliseerde ervaring te bieden, om zo de band met uw voertuig te versterken.

 • In veiligheid pendelen
  Toyota Safety Sense is een reeks actieve veiligheidstechnologieën die ontworpen zijn om ongevallen te voorkomen of te beperken, wat ons een stap dichter brengt bij ons doel om een einde te maken aan verkeersongevallen.

 • Verbonden woon-werkverkeer
  Van Hybrid Assistant tot Find My Car, de Toyota MyT Connected Services smartphone app geeft volledige controle zowel binnen als buiten uw Toyota, voor een veiligere en betere rijervaring.

 • Reizen zonder stoppen
  Met Active Lean-technologie en achterwielbesturing biedt de volledig elektrische i-ROAD de wendbaarheid van een motorfiets met het comfort en de veiligheid van een auto. Perfect voor de eerste of laatste kilometers van woon-werkverkeer in de stad.

BIJDRAGEN AAN EEN BETERE WERELD

Onze ambitie voor 2050 is helder, we willen nog verder gaan dan nul emissie. Voorbij de barrières en streven naar een emissievrije wereld. Waterstof is een schone, duurzame energiebron die ons helpt de impact van onze producten en activiteiten op het milieu te verminderen. Of het nu gaat om van A naar B te gaan, huizen te verwarmen of volledige steden van energie te voorzien, ons streven is dat onze innovaties leiden naar een mooiere en betere wereld.


 • Beyond Zero in het openbaar vervoer
  Caetanobus: In het hart van onze eerste vloot brandstofcelbussen biedt onze emissieloze waterstoftechnologie openbaar vervoer met waterdamp als enige uitstoot.

 • Beyond Zero in de stad
  Woven City, een prototypestad gebouwd op meer dan 70 hectare grond aan de voet van Mount Fuji in Japan, met een volledig verbonden ecosysteem waar mensen wonen, werken en spelen, met Toyota's unieke energiesysteem op waterstofcellen.

 • Beyond Zero in het bedrijfsleven
  Hotelkamers, winkels, ride-sharing voertuigen... e-Palette is onze visie op mobiel zakendoen. Een aanpasbare, emissievrije capsule die diensten aanbiedt op maat van de behoeften van elke klant, vlak voor zijn deur.

 • Beyond Zero in de samenleving
  Waterstofenergie is een duurzaam alternatief voor fossiele brandstoffen. Van het aandrijven van vrachtwagens en schepen tot het verwarmen van huizen, wij zijn klaar om een sleutelrol te spelen in de overgang naar een op waterstof gebaseerde maatschappij. Waar het enige bijproduct water is.

Meer weten over de reis naar elektrificatie?

Ontdek het