1. Modellen
 2. Overzicht

Hilux Professional

Xtra Cabine VAN

Hilux - Professional - Xtra Cabine VAN
Prijs vanaf
€ 39.950,-
 • Grille in chroom
 • Treeplanken zwart kunststof
 • Parkeerhulpcamera achter
9.1 l/100 km l/100 km
2.8 D-4D
10 jaar of 200.000 km

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/nl/nl

Ontdek de Hilux in 360°

 • Ontwerp

  Krachtig eigentijds design

  Zijn gespierde uiterlijk straalt pure kracht uit, terwijl de stoere voor- en achterbumper en zijpanelen de solide carrosserie beschermen tegen beschadigingen.

 • Klaar voor elke uitdaging

  De nieuwe Hilux is ontwikkeld en getest voor gebruik onder de meest extreme omstandigheden. Je kunt vertrouwen op de legendarische kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid die in elke nieuwe Hilux is ingebakken.

 • Vol zelfvertrouwen in de nieuwe Hilux

  Hill start Assist Control (HAC) en Active Traction Control (A-TRC) maken soepel wegrijden kinderlijk eenvoudig. En dankzij het grote laad- en trekvermogen hoef je niets achter te laten. Dus of je de helling nu beklimt of afdaalt (de Hilux is voorzien van Downhill Assist Control), je bent ervan verzekerd dat jij en je spullen in de beste en veiligste handen zijn*. * Opties en uitrustingen afhankelijk van uitvoering.

 • Stoer van buiten, comfortabel van binnen

  Stoer vanbuiten, comfortabel vanbinnen. Het interieur van de nieuwe Hilux geeft luxe en stijl een nieuwe dimensie. Met duurzame en fraai afgewerkte materialen die er prachtig uitzien en prettig aanvoelen. Het JBL audiosysteem bevat Harman CLARI-Fi technologie en geeft een voortreffelijk geluid, ongeacht de muziek.

Toon op volledig scherm Sluiten

Kies uit verschillende mogelijkheden om jouw Hilux te rijden.

 • Kopen

  Bereken eenvoudig en snel online de inruilwaarde van je huidige auto. En ontdek direct wat je zou moeten bijbetalen om in een gloednieuwe Toyota te kunnen rijden. 
 • Leasen

  Toyota Financial Services biedt voor zakelijke klanten duidelijke en aantrekkelijke financiële oplossingen, gecombineerd met het gemak van one-stop-shopping. 
 • Financieren

  Met het Toyota Betaalplan kies je voor zekerheid. Door de vaste looptijd met een vast maandbedrag en een vaste rente weet je precies waar je aan toe bent.

Documentatie

** Disclaimer garantie

Toyota biedt tot 10 jaar of 200.000 kilometer garantie voor zowel nieuwe als bestaande klanten, voor nieuwe maar ook gebruikte auto’s. Door het onderhoud uit te laten voeren door een Toyota dealer of Erkend reparateur in Nederland kunnen we de betrouwbaarheid blijven garanderen. Vraag jouw dealer naar de voorwaarden of lees de Algemene Voorwaarden (Opens in new window) online.