1. Modellen
 2. Overzicht

Highlander Premium

5-deurs

Highlander - Premium - 5-deurs
Prijs vanaf
€ 86.195,-
 • Camerafunctie in binnenspiegel (Smart rear view mirror)
 • Head up display (HUD); projectie van informatie op de voorruit in kleur
 • Stoelventilatie op beide voorstoelen
7 l/100 km
157 g/km
2.5 Hybrid
10 jaar of 200.000 km
Highlander - Premium - 5-deurs
Celestial Silver metallic (1J9)

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/nl/nl

Ontdek de Highlander in 360°

 • Ontwerp

  Robuust en krachtig

  Het robuuste en krachtige design van de Toyota Highlander is een krachtig stijl-statement en zijn luxe interieur biedt een comfortabele zitplaats aan het hele gezin.

 • Rijden met hybride kracht

  De hybride Highlander biedt het beste van twee werelden. Hij heeft de power om op snelheid lange afstanden over de snelweg af te leggen, terwijl hij in steden weinig CO2 uitstoot. Kies uit de instellingen NORMAL, ECO, SPORT en EV, die elk hun eigen prestatiekarakteristiek hebben die past bij de manier waarop jij wilt rijden.

 • Ruimte voor zeven. Ruimte om te leven.

  Het interieur van de Toyota Highlander laat zich aanpassen aan jouw vervoersbehoefte. En zelfs met zeven personen in de auto is er genoeg bagageruimte voor alle meegenomen eigendommen. Als je de achterste zitplaatsen neerklapt, groeit de bagageruimte tot 865 liter en met tweede zitrij eveneens neergeklapt heb je maar liefst 1.909 liter bagageruimte!

Toon op volledig scherm Sluiten

Kies uit verschillende mogelijkheden om jouw Highlander te rijden

 • Kopen

  Vraag eenvoudig een offerte aan en met of zonder inruil van je huidige auto. En ontdek direct wat je zou moeten (bij)betalen om in een gloednieuwe Toyota te kunnen rijden. 
 • Leasen

  Toyota Financial Services biedt voor zakelijke klanten duidelijke en aantrekkelijke financiële oplossingen, gecombineerd met het gemak van one-stop-shopping. 
 • Financieren

  Met het Toyota Betaalplan kies je voor zekerheid. Door de vaste looptijd met een vast maandbedrag en een vaste rente weet je precies waar je aan toe bent.

** Disclaimer garantie

Toyota biedt tot 10 jaar of 200.000 kilometer garantie voor zowel nieuwe als bestaande klanten, voor nieuwe maar ook gebruikte auto’s. Door het onderhoud uit te laten voeren door een Toyota dealer of Erkend reparateur in Nederland kunnen we de betrouwbaarheid blijven garanderen. Vraag jouw dealer naar de voorwaarden of lees de Algemene Voorwaarden (Opens in new window) online.