1. Modellen
 2. Toyota C-HR

Standaard met uitzonderlijke functies

De nieuwe Toyota C-HR is geknipt voor het drukke leven in de stad en op de snelweg. Met een indrukwekkende standaarduitrusting is de  nieuwe Toyota C-HR overal op voorbereid.

arrow right
arrow left
 • Een concept car voor de openbare weg

  Krachtig, compact en simpelweg onvergetelijk

 • Een persoonlijke rijbeleving

  Gemaakt voor de stad, afgestemd op jouw eigen stijl

 • Pionier voor het milieu

  Een hybride die van binnen en van buiten even duurzaam is

 • Elektrisch en vol spanning

  Inspirerende prestaties en lichtvoetig rijplezier

 • Innovatieve veiligheids-technologie

  Uitgebreide veiligheidsvoorzieningen die je en andere weggebruikers beter beschermen

 • Afmetingen die passen bij de stad

  Lengte 4.362 mm Breedte 1.832 mm Hoogte 1.564 mm

 • Ruim interieur voor je urban lifestyle

  Klap de rugleuning omlaag om het laadvolume te vergroten tot 1.076 m3 (VDA)

 • Uitgebreide garantie, volledige zekerheid

  Jouw Toyota C-HR is bij ons in veilige handen

POST https://aph-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/grade-selector/nl/nl?modelId=6c193d6b-514c-436f-ab43-654d97e601d8

Read timed out

Aanbiedingen

Bekijk onze nieuwste acties en aanbiedingen voor de Toyota C-HR
No promotion for the moment

Toyota C-HR inruildeal

Nu tot € 3.000,- éxtra inruilvoordeel. Go Toyota!

Go Toyota Deal | Financieren

Tijdelijk extra scherp rentetarief van 4,9%

Toyota C-HR Private Lease Deal

Nu vanaf € 485,- per maand. Go Toyota!

De nieuwe Toyota C-HR: Plug-in Hybrid Deal

Nú gratis upgrade naar de High Power Plug-in Hybrid 220 en € 3.000,- extra inruilwaarde

De nieuwe Toyota C-HR Business Editions

 Nu vanaf € 35.995,- of  € 237,- bijtelling p/m

De nieuwe Toyota C-HR First Edition

Profiteer nu van € 1.000,- introductievoordeel

Veelgestelde vragen

Nadat Toyota meer dan 25 jaar geleden aan de wieg stond van de hybride revolutie gaan we door op de weg naar een wereld met minder emissies. Onze hybrides combineren elektrische energie met een krachtige benzinemotor, voor moeiteloze prestaties en maximaal gebruiksgemak.

Een hybride beschikt voor de aandrijving over een verbrandingsmotor en een efficiënte elektromotor, en schakelt soepel tussen beide krachtbronnen.

Een hybride kan gebruik maken van elektrische energie tijdens het optrekken en bereikt met de elektromotor zelfs snelheden tot 50 km/u. Omdat de meeste hybrides van Toyota zichzelf opladen, wordt overtollig vermogen van de benzinemotor tijdens het rijden aangewend om de batterij mee op te laden, wanneer deze leeg raakt. 

Hybrides van Toyota zijn uitgerust met vooruitstrevende technologie voor een zelfopladende batterij. Deze modellen staan bekend als ‘hybride-elektrische’ voertuigen omdat ze beschikken over twee krachtbronnen. Dat betekent dat je de batterij van een plug-in hybride niet via een externe energiebron hoeft op te laden, in tegenstelling tot de batterij van volledig elektrische voertuigen.

De batterij van een hybride Toyota is ontwikkeld om even lang mee te gaan als de auto zelf. Sommige mechanische elementen, zoals de koppeling, dynamo en startmotor ontbreken zelfs volledig, wat het risico op onvoorziene kosten in de toekomst verder vermindert. Daarbij is voor alle hybride componenten, inclusief de hybride batterij vijf jaar/100.000 km* fabrieksgarantie van Toyota van toepassing.

*Wat het eerst aan de orde is.

Er zijn drie soorten hybrides: mild Hybrid, full Hybrid en Plug-in Hybrids. Een Mild Hybrid maakt alleen gebruik van de elektromotor(en) tijdens het accelereren, omdat de elektromotor de auto niet zelfstandig kan aandrijven. In een full Hybrid – of zelfopladende hybride – van Toyota kun je zo’n 80 procent van al jouw stadsritten elektrisch rijden, met snelheden tot 50 km/u. Een Plug-in Hybrid werkt op dezelfde manier, maar heeft een batterij met grotere capaciteit voor betere elektrische prestaties.

Als je als klant kiest voor een onderhoudspakket met een Hybride Zekerheid Controle (en de batterij is in orde), wordt er een jaar lang of 15.000 km dekking gegeven op de batterij (niet op andere hybride delen). Deze dekking kan worden gehandhaafd tot en met het 15e levensjaar, zonder een kilometerlimiet.

Veelgestelde vragen

Nadat Toyota meer dan 25 jaar geleden aan de wieg stond van de hybride revolutie gaan we door op de weg naar een wereld met minder emissies. Onze hybrides combineren elektrische energie met een krachtige benzinemotor, voor moeiteloze prestaties en maximaal gebruiksgemak.

De technologie van een Hybride en Plug-in Hybride is vergelijkbaar, maar met een belangrijk verschil. Beide kunnen voor aandrijving schakelen tussen twee krachtbronnen: een efficiënte benzinemotor en een zelfopladende hybride batterij voor de elektromotor. Een Plug-in Hybride heeft echter een batterij met meer vermogen, voor betere elektrische prestaties en een grotere actieradius.

De nieuwe Toyota C-HR Plug-in Hybrid kan in de Electric rijmodus tot 66 kilometer* elektrisch rijden - volledig emissievrij. Rijd je langere afstanden en raakt onderweg de batterij leeg, dan schakelt de auto over om verder te rijden als hybride, met de combinatie van de benzinemotor en geregenereerde energie voor de batterij om je veilig naar jouw bestemming te brengen. 

*WLTP cyclus

Met een Plug-in Hybride kun je op verschillende manieren geld besparen. Met een volledig opgeladen batterij kun je tot wel 100 kilometer rijden met slechts één liter brandstof. Daarbij kom je door de lage CO2-emissies van een Plug-in Hybride doorgaans in aanmerking voor fiscaalvoordeel, en heb je toegang tot milieuzones in steden waar deze zijn ingesteld. En omdat er minder slijtage optreedt aan onderdelen als remblokken en -schijven, is een Plug-in Hybride ook goedkoper in onderhoud.

De batterij van een hybride Toyota is ontwikkeld om even lang mee te gaan als de auto zelf. Daarbij is voor alle hybride componenten, inclusief de hybride batterij vijf jaar/100.000 km* fabrieksgarantie van Toyota van toepassing. Is de batterij aan het eind van zijn levensduur, dan kun je gebruikmaken van het inleverprogramma van Toyota, zodat je zeker weet dat de batterij veilig en op verantwoorde wijze wordt verwerkt.

*Wat het eerst aan de orde is.

Als je als klant kiest voor een onderhoudspakket met een Hybride Zekerheid Controle (en de batterij is in orde), wordt er een jaar lang of 15.000 km dekking gegeven op de batterij (niet op andere hybride delen). Deze dekking kan worden gehandhaafd tot en met het 15e levensjaar, zonder een kilometerlimiet.

Disclaimer garantie

Toyota biedt tot 10 jaar of 200.000 kilometer garantie voor zowel nieuwe als bestaande klanten, voor nieuwe maar ook gebruikte auto’s. Door het onderhoud uit te laten voeren door een Toyota dealer of Erkend reparateur in Nederland kunnen we de betrouwbaarheid blijven garanderen. Vraag jouw dealer naar de voorwaarden of lees de Algemene Voorwaarden (Opens in new window) online.