1. Modellen
  2. Toyota C-HR
  3. Highlights
€ 37.295

Hallo iconische eigenschappen

8" DISPLAY

Alle informatie op één scherm

Bewaar een veilige afstand tot je voorligger met Intelligent Adaptive Cruise Control. Deze functie remt in voorkomende auto je auto zelfs af tot je volledig stilstaat, om weer te accelereren tot de vooraf ingestelde snelheid zodra de weg weer vrij is.

INTEGRATIE SMARTPHONE

Probleemloze integratie van uw smartphone

Profiteer van een volledig geïntegreerde smartphone, met handige functies die onderweg het verschil maken. Van een draadloze verbinding tot Apple CarPlay en Android Auto™. Zo loopt je leven onderweg naadloos over in je bezigheden op de digitale snelweg.

17" LICHTMETALEN VELGEN

Rijden met vertrouwen

Zilverkleurige 17" lichtmetalen velgen met een even doelmatig als elegant 5-dubbelspaaks design. Met deze velgen kun je de meest uitdagende omstandigheden met vertrouwen tegemoet zien.

BLIND SPOT MONITOR (BSM)

Altijd zicht op je blinde hoek

Een nieuw tijdperk voor veiligheid op de weg, met de Blind Spot Monitor (BSM) die met ultrasoon sensoren auto's in je dode hoek in de gaten houdt. Dreigt er gevaar, dan licht er een duidelijk waarschuwingslampje op, zodat jij en je medeweggebruikers veilig zijn.

POST https://aph-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/car-config/nl/nl?path=highlights/6c193d6b-514c-436f-ab43-654d97e601d8 with body {"reduxState":{"carConfigSettings":{"loadedStepUrls":{"highlights":"https://www.toyota.nl/modellen/c-hr/highlights","configure":"https://www.toyota.nl/modellen/c-hr/build","specs":"https://www.toyota.nl/modellen/c-hr/specifications"}}}}

{"reduxState":{"carConfigSettings":{"loadedStepUrls":{"highlights":"https://www.toyota.nl/modellen/c-hr/highlights","configure":"https://www.toyota.nl/modellen/c-hr/build","specs":"https://www.toyota.nl/modellen/c-hr/specifications"}}}}