Toyota Operational Lease

Per auto betaalt u een vast bedrag per maand

Met Full Operational Lease van Toyota Financial Services besteedt u het gehele wagenparkbeheer uit. Per auto betaalt u een vast bedrag per maand. Alle operationele kosten zijn daarbij inbegrepen, zoals belasting, verzekering, onderhoud, reparatie, afschrijving, brandstof enzovoort.

Bij Operational Lease is de leasemaatschappij, Toyota Financial Services, de eigenaar van de auto. De auto komt dus niet bij u op de bedrijfsbalans te staan. Aan het einde van de contractperiode levert u de auto gewoon in. Door deze constructie blijven uw financiële middelen dus beschikbaar voor de bedrijfsvoering omdat u geen grote investering hoeft te doen voor de aanschaf. Indien gewenst kunt u bij Toyota Financial Services ook kiezen voor een operational leasecontract zonder verzekering en/of vervangend vervoer. Verder is het altijd mogelijk om services zoals winterbanden en een tank- en/of laadpas toe te voegen.

Bij Full Operational Lease zijn in het maandbedrag opgenomen:
  • Afschrijving en rente
  • Houderschapsbelasting
  • Onderhoud en reparatie
  • Vervanging van banden
  • Verzekering 
  • Vervangend vervoer
  • 24-uurs hulpdienst
Netto Operational Lease, ondernemersvrijheid

Voor ondernemers die niet willen investeren in een wagenpark maar wel de operationele zaken voor hun rekening nemen, is er Netto Operational Lease. In maandelijkse termijnen worden alleen rente en afschrijving in rekening gebracht en houderschapsbelasting. Net als bij Full Operational Lease staat de auto op naam van Toyota Financial Services en daarmee niet op de bedrijfsbalans. U levert de auto na afloop van de contractperiode weer in.

Raadpleeg uw Toyota dealer voor meer informatie en de voorwaarden.