1. Zakelijk
  2. Bedrijfswagens
  3. Nieuwe bedrijfswagens

Ontdek de verwachte bedrijfswagens van Toyota

Toyota Professional ondersteunt verduurzaming van ondernemers
Toyota Professional helpt ondernemers om hun werkzaamheden te verduurzamen. Dat doet het met een compleet nieuwe lijn van geëlektrificeerde bedrijfswagens in alle segmenten: van compact tot groot en inclusief 4x4 pick-up. Toyota zet in op batterij-elektrische bedrijfswagens en werkt ook aan de ontwikkeling van waterstof-elektrische aandrijving.

De eerste modellen zijn bekend

Bekijk nu de nieuwe Toyota Proace Worker, City, City Verso & Verso. Met een nieuw design voor het front, nieuw interieur en de nieuwste Toyota Safety Sense-technologie zijn deze bedrijfswagens klaar voor iedere klus.

De nieuwe Toyota Proace Worker

Werk slimmer met de nieuwe Toyota Proace Worker.
Lees verder

De nieuwe Toyota Proace Verso

Comfort voor elke passagier.
Lees verder

De nieuwe Toyota Proace City

Klaar voor elke klus.
Lees verder

De nieuwe Toyota Proace City Verso

Geknipt voor de drukke straten in de stad.
Lees verder

De nieuwe Land Cruiser

Avonturier in hart en nieren.
Lees verder
  • Nog verwacht: Toyota Proace Max

    De nieuwe Proace Max is de grootste bedrijfswagen in de Toyota Professional line-up. Hij is er in zes configuraties, drie lengte- en drie hoogtevarianten voor uiteenlopende laadmogelijkheden en twee lengtes voor de wielbasis. In de grootste uitvoering biedt de Toyota Proace Max Electric een laadvolume van 17 m³.

  • Nog verwacht: Toyota Hilux

    Toyota breidt het Professional-gamma uit met de Hilux Hybrid 48V, die efficiënter met brandstof omgaat en betere prestaties levert – voor nóg formidabelere capaciteiten op en naast de weg.

    Eerder dit jaar presenteerde Toyota ook een waterstof-elektrisch prototype van de Hilux. Dit project weerspiegelt Toyota’s Europese strategie om waterstof-brandstofceloplossingen te ontwikkelen ter bevordering van koolstofneutraliteit.