Verantwoord leasen met Toyota Private Lease

ook als uw (financiële) situatie verandert

Uw financiële situatie speelt een belangrijke rol in de zoektocht naar een auto. Met Toyota Private Lease hoeft u niet in één keer de prijs van een gloednieuwe auto te betalen, maar betaalt u maandelijks een vast bedrag. Maar wat als uw inkomen minder wordt? Ook dan biedt Toyota Private Lease oplossingen.

Omdat uw situatie kan veranderen

Uw (financiële) situatie kan natuurlijk veranderen. Daarom is uw leasecontract kosteloos opzegbaar bij onverwacht ontslag, inkomensverlies of verlies van uw rijbewijs om medische redenen. Met Toyota Private Lease is het ook mogelijk om uw kilometerbundel aan te passen. Als u voor veranderingen komt te staan, verandert uw contract dus met u mee. Zo least u op een verantwoorde manier.

Geen spaargeld nodig en alles inbegrepen

Het voordeel van private lease is dat u niet uw spaargeld hoeft aan te wenden om weg te rijden in een nieuwe Toyota. Dit kan al voor een vast laag maandbedrag. Daarbij is alles inbegrepen zoals: onderhoud, verzekering, reparatie, pechhulp in Europa en zelfs nieuwe banden. Leasen met Toyota is all-in, u hoeft alleen nog maar voor benzine te zorgen. En aangezien een Toyota erg zuinig rijdt, is zelfs tanken voordelig!

Lachende man in Toyota
Disclaimer Toyota Private Lease maandtarieven

Toyota Financial Services leasetarief per maand o.b.v. Toyota Private Lease, 48 mnd, 10.000 km/jaar, wegenbelasting in provincie Utrecht, incl. max. bonus/malus (12 schadevrije jaren) en BTW, en excl. brandstof • Tarieven kunnen afwijken per provincie i.v.m. wegenbelasting en bij gekozen uitvoering, wijziging van opties, looptijd, kilometrage, schadevrije jaren en gewicht • Meerkilometerprijs varieert tussen € 0,04 en € 0,11 per km, exacte prijs staat vermeld op de offerte • Actievoorwaarden van toepassing • Geldig vanaf 01-08-2020 • Toetsing en registratie BKR • Wijzigingen en typefouten voorbehouden • directsales@toyotafs.nl