1. Private lease
  2. Keurmerk

Écht onbezorgd leasen?

Toyota is aangesloten bij stichting keurmerk private lease
Natuurlijk wilt u erop kunnen vertrouwen dat u verantwoord en veilig een Toyota leaset. Een Toyota Private Leasecontract voldoet aan alle eisen en normen zoals opgesteld door de Stichting Keurmerk Private Lease.

Waarom een keurmerk?

Een leasecontract geldt vaak voor een langere periode. Het is belangrijk dat u als consument weet dat de aanbieder betrouwbaar is. Daarnaast is het belangrijk dat u eerlijk en goed geïnformeerd wordt. Toyota is aangesloten bij Stichting Keurmerk Private Lease en voldoet aan strenge algemene voorwaarden en criteria. Van Toyota kunt u de volgende 5 zekerheden verwachten:

1. Eerlijke voorwaarden

De algemene voorwaarden zijn fair en tot stand gekomen in samenwerking met de Consumentenbond.

2. Compleet product

Het is duidelijk wat inbegrepen is in de leaseprijs. Uw leasecontract is inclusief onderhoud, reparatie, verzekeringen, pechhulp, vervangend vervoer en wegenbelasting.

3. Bescherming tegen te hoge financiële lasten

De leasemaatschappij gaat samen met u bekijken en beoordelen hoeveel u wilt en kunt betalen. Daardoor heeft u de zekerheid dat u aan de maandelijkse leasekosten kunt voldoen.

4. Altijd 14 dagen bedenktijd

U moet zorgeloos kunnen genieten van uw leaseauto en een goede keuze kunnen maken. Daarom heeft u 14 dagen bedenktijd.

5. Zekerheid bij klachten

Een eventueel geschil wordt snel opgelost door een onafhankelijke geschillencommissie. Zo kunt u pas écht onbezorgd autorijden.

  • Meer weten? Lees meer over Toyota Private Lease of stel meteen uw contract samen.