1. Private lease
  2. Keurmerk

Écht onbezorgd leasen?

Toyota is aangesloten bij stichting keurmerk private lease
Natuurlijk wil je erop kunnen vertrouwen dat je verantwoord en veilig een Toyota leaset. Een Toyota Private Leasecontract voldoet aan alle eisen en normen zoals opgesteld door de Stichting Keurmerk Private Lease.

Waarom een keurmerk?

Een leasecontract geldt vaak voor een langere periode. Het is belangrijk dat je als consument weet dat de aanbieder betrouwbaar is. Daarnaast is het belangrijk dat je eerlijk en goed geïnformeerd wordt. Toyota is aangesloten bij Stichting Keurmerk Private Lease en voldoet aan strenge algemene voorwaarden en criteria. Van Toyota kun je de volgende 5 zekerheden verwachten:

1. Eerlijke voorwaarden

De algemene voorwaarden zijn fair en tot stand gekomen in samenwerking met de Consumentenbond.

2. Compleet product

Het is duidelijk wat inbegrepen is in de leaseprijs. Je leasecontract is inclusief onderhoud, reparatie, verzekeringen, pechhulp, vervangend vervoer en wegenbelasting.

3. Bescherming tegen te hoge financiële lasten

De leasemaatschappij gaat samen met je bekijken en beoordelen hoeveel je wilt en kunt betalen. Daardoor heb je de zekerheid dat je aan de maandelijkse leasekosten kunt voldoen.

4. Altijd 14 dagen bedenktijd

Je moet zorgeloos kunnen genieten van je leaseauto en een goede keuze kunnen maken. Daarom heb je 14 dagen bedenktijd.

5. Zekerheid bij klachten

Een eventueel geschil wordt snel opgelost door een onafhankelijke geschillencommissie. Zo kun je pas écht onbezorgd autorijden.

  • Meer weten? Lees meer over Toyota Private Lease of stel meteen je contract samen.