1. Private lease
  2. Met automaat

Private lease auto's met automaat

Voordelig private leasen met Toyota
Met de nieuwe generatie Hybrid werken een benzine- en elektromotor naadloos samen voor een zuinige en krachtige manier van rijden. Mede door de automatische versnellingsbak die altijd de juiste versnelling kiest voor het laagst mogelijke verbruik. Ontdek het comfort van niet meer zelf schakelen en geniet van het gemak van een private lease auto met automaat die snel, soepel en geleidelijk accelereert.
Private lease kun je zien als abonnement op je auto waarbij alle autokosten zijn inbegrepen. Zonder spaargeld uit te geven, rijd je in een nieuwe Toyota. En dat all-in voor een vast bedrag per maand. Private lease van Toyota is een voordelige manier van autorijden waarbij je nooit voor verrassingen komt te staan. Zo hoef je je niet druk te maken over onverwachte kosten van reparaties. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om een deel van de waarde van de auto vooruit te betalen, hierdoor word je private lease maandbedrag nog lager.

De voordelen van een Toyota Hybrid

Met de nieuwe generatie Hybrid werken een benzine- en elektromotor naadloos samen voor een zuinige en krachtige manier van rijden. Hiermee brengen we het beste van twee werelden bij elkaar. Hybride motoren van Toyota rijd bijzonder zuinig met een lage CO2 uitstoot. En komt standaard met automaat. Daarnaast kan een Toyota Hybrid kan op elektrische energie optrekken en, afhankelijk van het model, tot wel 125km/u volledig elektrisch rijden. Het resultaat? Nauwelijks brandstofverbruik tijdens elektrische ritten, geen schadelijke emissies uit de uitlaat en vrijwel geruisloos rijcomfort.

De voordelen van Toyota Private Lease

Met private lease van Toyota weet je beter wat je maandelijks kwijt bent aan autokosten. Naast dat het in veel gevallen goedkoper is dan kopen, hoef je je geen zorgen meer te maken over verzekeringen, onverwachte reparatiekosten, pechhulp of nieuwe banden. En altijd vervangend vervoer bij ongelukken en diefstal. Alles is inbegrepen voor een vast bedrag per maand. Private lease van Toyota biedt daarnaast ook vele extra’s zoals; het tussentijds aanpassen van de kilometrage, een Ongevallen inzittendenverzekering en het is tevens kosteloos opzegbaar bij ontslag of ongewenst inkomensverlies.