1. Private lease
  2. Hybride auto leasen

En hybride auto privé leasen doet u bij Toyota

Zuinig privé leasen door lage kosten
Hybride auto’s combineren het beste van twee werelden: zuiniger en schoner rijden dankzij de elektromotor, lange afstanden dankzij de benzinemotor. Bij Toyota kunt u van verschillende modellen ook een hybride uitvoering privé leasen, waardoor u geniet van de voordelen van Toyota Private Lease én van een hybride auto.

Waarom een hybride private leaseauto?

Een hybride auto privé leasen heeft tal van voordelen. Onze hybride auto’s laden hun elektrische motor op met energie die wordt opgewekt bij bijvoorbeeld het remmen. Hierdoor rijdt u, zeker op lagere snelheden, (deels) op de elektromotor. En dit merkt u in uw portemonnee! Hybride auto’s zijn over het algemeen zuiniger in gebruik dan hun niet-hybride collega’s. Doordat u bij private lease alleen de benzinekosten extra betaalt, kan dit behoorlijk wat geld schelen. En het is niet alleen goed voor u, maar ook voor het milieu: naast CO2 stoten hybride auto’s ook minder stikstof en fijnstof uit.

Voordelen van een hybride auto

Wij helpen u graag verder

Het kan een lastige keuze zijn: een traditionele benzine auto of toch een hybride? De voordelen van een hybride auto zetten we daarom graag nog even voor u op een rijtje:

  • Stiller dan een gewone benzine auto 
  • Lagere variabele kosten door een lager benzineverbruik 
  • Lagere uitstoot, vooral in de bebouwde kom 
  • Een hybride auto heeft geen beperkt bereik 
  • Hybride auto’s laden zichzelf op; een oplaadpaal is niet nodig

Hybride auto privé leasen bij Toyota

Bij Toyota kunt u verscheidene auto’s in een hybride uitvoering privé leasen. Hoewel de hybride uitvoeringen iets duurder zijn, en daardoor ook een iets hoger leasebedrag zullen hebben, zult u door de lagere benzinekosten ook weer besparen. En natuurlijk kunt u ook kiezen voor Toyota Private FlexLease. Hierbij is het leasecontract na een jaar maandelijks opzegbaar.