1. Private lease
  2. Elektrische auto leasen

Elektrisch rijden is bereikbaar voor iedereen

Met Toyota Private Lease
Elektrisch rijden heeft voordelen vanuit duurzaam én financieel oogpunt. Dankzij gunstige subsidies en afschrijvingen is het voordelig om een elektrische auto te rijden. Aan de andere kant is de aanschafprijs relatief hoog. Met Toyota Private Lease hoeft u niet in één keer de nieuwprijs te betalen. Voor een vast bedrag per maand rijdt u al elektrisch.

De nieuwe generatie Toyota Hybrid

Een Toyota Hybrid combineert een duurzame elektromotor met een krachtige benzinemotor. U rijdt dus de helft van de tijd elektrisch. Wanneer de accu van een hybrid Toyota leeg begint te raken, wordt deze automatisch opgeladen met behulp van de benzinemotor. Met een hybrid hoeft u dus niet op te laden via een oplaadpunt of stopcontact, in tegenstelling tot volledig elektrische voertuigen.

Alles inbegrepen

Doordat u met private lease niet in één keer de kosten van een nieuwe auto hoeft te betalen, wordt elektrisch rijden bereikbaar voor iedereen. Toyota Private Lease heeft nog veel meer voordelen. Alles is namelijk inbegrepen: onderhoud, verzekering, reparatie, pechhulp in Europa en zelfs nieuwe banden. Leasen met Toyota is all-in, u hoeft alleen nog maar voor benzine te zorgen. En aangezien een Toyota Hybrid de helft van de tijd elektrisch rijdt, is tanken extra voordelig.
Lees hier meer over Toyota Private Lease of stel meteen uw contract samen.