1. Private lease
 2. Met inruil

Toyota Private lease met inruil

Ruil uw auto eenvoudig in bij het aangaan van een Private leasecontract
Wist u dat het mogelijk is om met de waarde van uw huidige auto het maandbedrag van het private leasecontract te verlagen? Hoe fijn is dat! Kies voor Private Lease met inruil en geef uw kenteken en kilometer stand in bij het berekenen van uw maandbedrag. Stel vervolgens uw Private leasecontract samen en bepaal welk bedrag u vooruit wil betalen en ontdek met welk bedrag het Private leasecontract daalt.

Verantwoord leasen

Het is tegenwoordig niet meer vanzelfsprekend om 10 jaar voor dezelfde werkgever te werken. Het is dus fijn als u flexibel met uw leasecontract om kan gaan. Met Toyota Private Lease is uw leasecontract kosteloos opzegbaar bij onverwacht ontslag of inkomensverlies. Als u voor veranderingen komt te staan, verandert uw contract dus met u mee. Zo least u op een verantwoorde manier.

Bereken private leasetarief

* Bepaling van uw inruilwaarde

Op basis van de door u opgegeven informatie wordt een zo nauwkeurig mogelijke inschatting gemaakt van de inruilwaarde van uw auto. De inruilwaarde van uw auto is slechts een indicatie en onder voorbehoud van inspectie en technische keuring van uw auto bij uw Toyota-dealer. Ga voor uw persoonlijk aanbod naar uw Toyota-dealer.

FAQS

U betaalt Toyota Financial Services iedere maand het leasetarief. Hiervoor krijgt u het volgende:

 • U mag de auto gebruiken
 • Wij betalen reparaties en onderhoud
 • Wij zorgen ervoor dat de auto WA-verzekerd is en dragen het cascorisico (met een maximale eigen bijdrage van € 300,- per niet-verhaalbare schade)
 • Schadeherstel en ruitreparatie (bij ruitvervanging geldt er een eigen bijdrage van € 90,-)
 • Personen ongevallenverzekering voor inzittenden
 • Motorrijtuigenbelasting (wegenbelasting)
 • Bandenvervanging (bij normaal gebruik)
 • Afschrijving en rente
 • Afleveringskosten en verwijderingsbijdrage
 • Hulp bij een ongeval in het binnen- of buitenland (dit geldt voor iedereen die in de private leaseauto rijdt)
 • Pechhulp in Europa (dit geldt voor iedereen die in de private leaseauto rijdt)

U betaalt zelf nog de brandstof, eventuele verkeersboetes en parkeerkosten.

Nee, u betaalt bij ons geen borg.

Ja, bij Toyota Private Lease is het mogelijk om een vooruitbetaling te doen. De vooruitbetaling wordt dan gebruikt om elke maand, gedurende de hele looptijd zoals afgesproken op het contract, een gelijkblijvend gedeelte van uw maandbedrag te voldoen. Zo hoeft u maandelijks slechts nog het resterende deel van uw maandbedrag te betalen. Aan het eindelijk van de leaseperiode is de vooruitbetaling verbruikt.
Voorbeeld: U betaalt een bedrag van € 1.800,- vooruit voor een contract van 36 maanden. Uw maandbedrag wordt dan elke maand met € 50,- (= € 1.800,- / 36) verlaagd.

 1. Nadat u een aanvraag heeft gedaan, zal deze door ons, de leasemaatschappij Toyota Financial Services, worden behandeld. Binnen 1 werkdag ontvangt u een bericht.
 2. Tijdens het telefonisch kennismakingsgesprek krijgt u een voorlopige terugkoppeling op uw aanvraag. Zo weet u direct waar u aan toe bent. Bij een positieve uitslag vragen wij u om diverse documenten ter controle aan te leveren.
 3. Nadat u alle gegevens heeft aangeleverd, toetsen wij uw aanvraag bij de Stichting BKR en maken een budgettaire berekening, zodat wij u verantwoord een private lease kunnen verstrekken.
 4. Na de controle ontvangt u het contract, die u kunt ondertekenen en terugsturen.
 5. Na ontvangst van het ondertekende contract, bestellen wij de auto. Uw Toyota dealer informeert u over de verwachte levertijd van de auto.
 6. Zodra de auto bij uw Toyota dealer staat, neemt deze contact met u op om een afleverafspraak te maken.

Afhankelijk van uw persoonlijke situatie hebben wij minimaal de volgende gegevens van u nodig:

 • Naam
 • Adres
 • Woonplaats
 • Telefoonnummer en e-mailadres
 • Kopie inkomstenbewijs (maximaal 2 maanden oud)
 • Kopie geldig rijbewijs (voor- en achterkant)
 • Recent bankafschrift met de afschrijving van de woonlasten
 • Inzicht in uw andere betaalverplichtingen (bijvoorbeeld alimentatie of studiefinanciering)
 • Kopie polis overzicht waar de schadevrije jaren op vermeld staan

Nee, als leasemaatschappij zijn wij verplicht om private leasecontracten bij de Stichting BKR aan te melden. Dankzij een toetsing bij Stichting BKR kunnen wij u verantwoord een private lease verstrekken. Uw financiële verplichtingen, waarvan het private leasecontract er één is, hebben invloed op de ruimte die u heeft voor een nieuwe lening of hypotheek. Met het accepteren van uw aanvraag weet u dat u ook financieel zorgeloos van uw auto kunt genieten.

Wij registreren een gedeelte van het private leasebedrag bij het BKR. 65% van de som van alle maandtermijnen wordt geregistreerd.

Voorbeeld
Uw maandbedrag is € 250,- en u heeft looptijd van 48 maanden gekozen. In totaal betaalt u dus 48 x € 250,- = € 12.000,-. Voor de BKR-registratie wordt dan een bedrag geregistreerd dat gelijk is aan 65% van € 12.000,- = € 7.800,-.

Nee, op het moment dat u de leaseovereenkomst ondertekent, heeft u een bedenktijd van 14 dagen. Na het verstrijken van deze bedenktijd, bestelt Toyota Financial Services uw nieuwe Toyota.

U kunt contact opnemen met Toyota Financial Services via telefoonnummer 0347 - 367 954 (geopend op werkdagen van 8.30 tot 17.30 uur ) of per e-mail contractbeheer@toyotafs.nl. Wij helpen u graag verder met een machtiging. Met deze machtiging kunt u zelf een parkeervergunning aanvragen in uw gemeente.