1. Private lease
  2. Toyota Aygo Private Lease verlengen

Toyota Private Lease verlengen

Blijf zorgeloos rijden
Het private lease contract van je Aygo loopt bijna af. Natuurlijk hopen we dat het compleet zorgeloze rijden je goed bevalt en dat je verder wilt met Toyota Private Lease. Door een combinatie van succes en het wereldwijde tekort aan chips is de Aygo helaas uitverkocht. We laten je graag zien wat de opties zijn om onbezorgd te blijven rijden.

Ga voor de compleet nieuwe Aygo X

Verhoogde carrosserie, grote lichtmetalen velgen, unieke bi-tone kleuren; het uitgesproken design van de nieuwe Toyota Aygo X zal niemand ontgaan. Deze hippe crossover geeft je de wendbaarheid van een compacte stadsauto en tegelijkertijd de stabiliteit van een grote crossover. De verhoogde zitpositie en grote voorruit zijn daarbij ideaal bij intensief stadsverkeer. De Aygo X volgt de succesvolle Aygo op. Je rijdt hem al vanaf € 249,-* per maand. Zie je deze compacte crossover wel zitten? Je kunt hem nu al online bestellen en dan rij je gewoon door in je huidige auto tot je nieuwe auto er is.

Verleng je bestaande Aygo contract

Beleef je nog elke dag plezier aan je Aygo, dan hebben we goed nieuws. Want je kunt je contract voor een bepaalde periode verlengen. Zo blijf je zolang je wilt zorgeloos verder rijden. Het is ook mogelijk de Aygo die je nu rijdt van ons over te nemen. De auto wordt dan helemaal van jou. Daarbij heb je bij aanschaf nog een groot voordeel; je kent de eerste eigenaar.

Toe aan een maatje groter?

Gezinsuitbreiding? Of gewoon behoefte aan wat meer ruimte en comfort? Stap dan in de Toyota Yaris**. De Auto van het Jaar 2021 blinkt uit in design, uitrusting en slimme technologie. Kies je voor de Yaris Hybrid, dan rijd je bovendien tot 50% van de tijd elektrisch zonder stekker***.

Private lease of toch kopen?

Twijfel je tussen private lease en kopen? Bij aanschaf betaal je vooraf het hele bedrag en ben je volledig eigenaar. De auto is in jouw bezit en je kunt vrijblijvend bepalen hoeveel kilometers je rijdt, maar ook belasting, onderhoud en verzekeringen betaal je zelf. Met private lease betaal je voor een bepaalde periode een vast laag maandbedrag. Daarbij is alles inbegrepen, behalve de brandstof. Hiermee heb je nooit onverwachte kosten.

Auto inleveren bij einde contract

We hopen het natuurlijk niet, maar het is ook mogelijk uw auto in te leveren. In dat geval ontvangt u ongeveer 4 weken voor de einddatum van uw contract de instructies omtrent het inleveren van uw auto.

Disclaimer

* Disclaimer Toyota Private (Flex)Lease maandtarieven
Toyota Financial Services leasetarief per maand o.b.v. Toyota Private (Flex)Lease, 60 mnd, 10.000 km/jaar, wegenbelasting in provincie Gelderland en BTW, en excl. brandstof • Tarieven kunnen afwijken bij gekozen uitvoering, wijziging van opties, looptijd, kilometrage en gewicht • Meerkilometerprijs varieert tussen € 0,04 en € 0,15 per km, exacte prijs staat vermeld op de offerte • (Actie)voorwaarden van toepassing • Toetsing en registratie BKR • (Prijs)wijzigingen en typefouten voorbehouden • directsales@toyotafs.nl

** Houd rekening met vertraagde levertijden door een tekort aan semi-conductor chips.

*** Het daadwerkelijke te halen percentage is afhankelijk van de gebruiksomstandigheden, voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden.

FAQS

Ja, vaak is het nog mogelijk uw private leasecontract te verlengen. U kunt een verlengingsvoorstel opvragen via: renewal@toyotafs.nl of per telefoon op: 0347-367816 (geopend van werkdagen van 8:30 tot 17:30). Vergeet niet uw huidige kilometerstand en de gewenste verlengingsperiode te vermelden.

U levert uw private leaseauto in bij de Toyota dealer waar u uw auto ook heeft opgehaald. Maak voor de definitieve inname een afspraak met Toyota Financial Services via 0347 - 367 953 (geopend op werkdagen van 8.00 tot 17.30 uur) of wagenparkbeheer@toyotafs.nl.

De staat van de private leaseauto en de aanwezigheid van schades worden vastgelegd in een innamerapport, opgesteld door een onafhankelijk inspectiebedrijf. Wij snappen dat u de auto ook heeft gebruikt. Dus reguliere gebruikersschades zijn acceptabel. Hiervoor ontvangt u geen factuur.

Bij grotere schades die niet onder reguliere gebruikersschade vallen, geldt een eigen risico per schadegeval (€ 300,- bij cascoschade en € 90,- bij ruitvervanging) . Alle details over het innameproces vindt u terug in het innameprotocol.

Ja, dat kan. Bij interesse kunt u een e-mail sturen naar directsales@toyotafs.nl of bellen naar 0347-367955 om de overnameprijs op te vragen. Hiervoor hebben wij de volgende gegevens van u nodig:

  • Het kenteken
  • De huidige kilometerstand

Meestal wel, maar het hangt mede af van de hoogte van de vooruitbetaling. Heeft u een vooruitbetaling gedaan? Informeer dan voor het tarief via renewal@toyotafs.nl of per telefoon op: 0347-367816 (geopend van werkdagen van 8:30 tot 17:30)

Ja, de kilometers lopen gewoon door. Voorbeeld: u rijdt 2 maanden door en u heeft een contract voor 15.000 km per jaar. Dan mag u 2 x 1.250 km meer rijden.

Zodra u weet wanneer de auto wordt ingeleverd, kunt u het formulier invullen en terugmailen. Rijdt u tijdelijk door, dan kunt u het formulier op een later moment invullen en terugsturen.