Elektrisch rijden met Toyota Hybrid

Stoppen en opladen niet meer nodig

100% elektrisch rijden is de toekomst. Toch is voor veel mensen de drempel nog te hoog om over te stappen op elektrisch rijden, denk aan bijvoorbeeld de hogere aanschafprijs, geringe actieradius of de afhankelijkheid van laadpalen. Hybride is de oplossing: een hybride auto is voordeliger in aanschaf, verbruikt veel minder brandstof dan een conventionele brandstofmotor, rijdt voor een groot deel elektrisch maar hoeft nooit te stoppen bij een laadpaal.

Het beste van twee werelden

In principe combineert een hybride Toyota het beste van twee werelden. Dankzij de jarenlange ontwikkeling kun je met een Toyota Hybrid bijvoorbeeld al tot 50% van de tijd elektrisch rijden. En de rest van de tijd rij je zeer zuinig, terwijl de hybride motor niet alleen de auto aandrijft, maar ook de batterij oplaadt. Het veel lagere brandstofverbruik zorgt natuurlijk ook voor een veel lagere CO2-uitstoot. In de afgelopen tien jaar hebben de ruim 115.000 Toyota Hybrid rijders in Nederland minstens 400 miljoen liter brandstof bespaard.* Dat zijn serieuze getallen.

86% van verkochte Toyota’s is Toyota Hybrid

Niet minder dan 63% van alle hybride auto’s die in de periode van 2009 tot 2019 zijn verkocht, is een Toyota. Sterker nog: in 2019 was maar liefst 86% van alle verkochte Toyota’s een hybride. Op zichzelf is dat natuurlijk niet zo gek, want Toyota heeft dankzij zijn jarenlange expertise op het gebied van onder meer hybride aandrijving de betrouwbaarheid van zijn producten bewezen.

86% van verkochte Toyota’s is Toyota Hybrid

Bereken uw inruilwaarde in 2 simpele stappen!

NL
KM
Wat kunt u verwachten?
  •   Direct uw inruilwaarde
  •   100% vrijblijvend
  •   Vanuit officiële Toyota dealer

Lees meer

Toyota in elk segment zuiniger dan gemiddeld Toyota in elk segment zuiniger dan gemiddeld Kijk hier hoeveel je kunt besparen met een nieuwe Toyota Toyota koploper met brandstofbesparing in Nederland Toyota koploper met brandstofbesparing in Nederland Meer dan 400 miljoen liter brandstof en ruim 1,14 miljoen ton CO2 bespaard sinds 2009! Nederland switcht naar hybride Nederland switcht naar hybride Hybride is bijna drie keer zo populair als volledig elektrisch Nieuwe Mirai voor partner Totalenergies Marketing Nederland Nieuwe Mirai voor partner Totalenergies Marketing Nederland Waterstof-elektrisch rijden bereikbaarder door samenwerking tussen aanjagers waterstoftransitie