De nieuwe Toyota RAV4 Plug-in Hybrid

Verkrijgbaar vanaf € 373,- netto bijtelling

Maak kennis met de nieuwe RAV4 Plug-in Hybrid. Toyota’s vlaggenschip onder de hybrides blinkt niet alleen uit in kracht en acceleratie, maar ook in zuinigheid en lage emissies. Z’n verfijnde design, comfortabele interieur en intelligente AWD systeem zorgen voor een sublieme rijervaring. U rijdt de energieke RAV4 Plug-in Hybrid vanaf € 54.815,- fiscale waarde en € 373,-* netto bijtelling.

  • 2.5 liter High Power Hybrid aandrijving (306 pk/225 kW)
  • 0-100 km/u in 6,0 seconden
  • Premium interieur met 9” multimedia touchscreen
  • 520 liter laadvolume
/
Unieke styling

Het design van de RAV4 Plug-in Hybrid is strak en stijlvol. In het oog springende kenmerken zijn onder meer de donkere sierlijsten rond de grille en koplampen, maar ook de 18” en 19” velgen van geborsteld lichtmetaal en zwarte of grijze accenten. De in aluminiumkleur uitgevoerde onderrand van de voorbumper benadrukt de sportieve prestaties van deze krachtpatser.

/
Interieur zonder compromis

Vanbinnen is de RAV4 Plug-in Hybrid ook een klasse apart. Zowel in luxe als in ruimte en comfort. Door de slimme plaatsing onder de vloer en het compacte formaat van de nieuwe lithium-ion batterij, kunt u het laadvolume van 520 liter ten volste benutten. Daarnaast bedient u via het 9” multimedia display eenvoudig alle functies en uw favoriete apps. Functies als handsfree bedienbare achterklep, een 230V-aansluiting in de bagageruimte vergroten bovendien het gebruiksgemak.

/
Efficiënte, krachtige hybride aandrijflijn

Ruim twee decennia hybride ervaring komen tot leven in de RAV4 Plug-in Hybrid. De 2.5 liter High Power Hybrid levert een gecombineerd vermogen van 306 pk/ 225 kW en is goed voor een acceleratie van 0-100 km/u in 6,0 seconden. Als bestuurder kunt u kiezen uit vier rijstanden; van Hybrid tot volledig elektrisch (EV). In deze laatste rijstand kan hij tot wel 75 kilometer** achter elkaar volledig elektrisch afleggen, ruim voldoende voor het gemiddelde woon-werkverkeer in Nederland van 23 kilometer. Ondanks z’n indrukwekkende prestaties heeft deze energieke avonturier een CO2-uitstoot van slechts 22 g/km.

/

* De netto bijtelling is berekend op basis van de fiscale waarde, een bijtellingspercentage van 22% en 37,10% inkomstenbelasting. Het daadwerkelijke te halen percentage is afhankelijk van de gebruiksomstandigheden, de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden.

** Afhankelijk van laadniveau accu en rijomstandigheden.

Lees meer

Akio Toyoda is ‘autopersoon’ van het jaar Akio Toyoda is ‘autopersoon’ van het jaar Toyota President benoemd tot 2021 World Car Person of the Year Deze rolstoel is anders dan elke andere rolstoel Deze rolstoel is anders dan elke andere rolstoel Ultralichte rolstoel van koolstofvezel wint Toyota Mobility Unlimited Challenge Toyota maakt ontwikkeling HD-kaarten autonoom rijden mogelijk Toyota maakt ontwikkeling HD-kaarten autonoom rijden mogelijk Met Toyota’s high-definition wegenkaarten – tot op 50 cm nauwkeurig – wordt veilig autonoom rijden bijna realiteit Toyota heeft laagste CO2-uitstoot! Toyota heeft laagste CO2-uitstoot! Het onafhankelijke onderzoeksbureau JATO heeft berekend dat Toyota de laagste gemiddelde CO2-uitstoot in Europa heeft!