De nieuwe Toyota Mirai

Verkrijgbaar vanaf € 241,-* netto bijtelling

De nieuwe Toyota Mirai is een lust voor het oog en ook qua rijcomfort en prestaties doet Toyota’s waterstofauto een grote stap voorwaarts. In 5 minuten heeft u een volle tank, goed voor een actieradius van 650 kilometer. Daarmee komt u verder dan ooit. Zónder CO2 uitstoot. Sterker nog, het Air Purification System maakt de lucht onderweg schoon. Verkrijgbaar vanaf € 241,- netto bijtelling per maand.

  • Operational lease vanaf € 709,- per maand
  • 12% bijtelling over de gehele aanschafwaarde
  • Actieradius van 650 kilometer (WLTP)
  • Air Purification System die de lucht schoon filtert
/
Technologie aan boord

Z’n lage lijnen, gestroomlijnde carrosserie en grote 20” wielen geven de Mirai een elegante uitstraling, maar ook aan boord is het genieten. Z’n comfortabele interieur is uitgerust met 12,3” centraal display en een hightech instrumentarium. Via Apple Carplay/Android Auto bent u altijd ‘connected’ en het premium JBL audiosysteem met 14 speakers staat garant voor puur luistergenot. Bovendien is de Mirai uitgerust met Park Pilot, het next level automatisch inparkeersysteem van Toyota.

/
Waterstof voor iedereen

Waterstofauto’s laten de toekomst van elektrisch aangedreven auto’s zien. De brandstofcel technologie is oorspronkelijk ontwikkeld voor de ruimtevaart, maar heeft ook z’n weg naar de auto-industrie gevonden. Met waterdamp als enige uitstoot en een actieradius van 650 kilometer is de Mirai een duurzame keuze. Bovendien is net als met een benzineauto de tank in een paar minuten vol en ben je weer snel onderweg.

/
Draag bij aan een schoner Nederland en profiteer van een lage bijtelling

Sinds 2021 geldt bij zakelijk gebruik de lage bijtelling van 12%, berekent over de volledige aanschafprijs van de nieuwe Mirai (vanaf € 65.995,-). Bijkomend voordeel is dat de bijtelling wordt berekend over de volledige aanschafwaarde en niet tot € 40.000,-, zoals bij een Battery Electric Vehicle (BEV). Fuell Cell Electric Vehicle (FCEV), zoals de Mirai kent dus extra fiscale voordelen. Hierdoor is de Mirai via Operational Lease verkrijgbaar vanaf € 709,- of vanaf € 241,- netto bijtelling per maand. Klaar om emissieloos te rijden?

/

* De netto bijtelling is berekend op basis van de fiscale waarde, een bijtellingspercentage van 12% en 37,35% inkomstenbelasting.

Lees meer

Akio Toyoda is ‘autopersoon’ van het jaar Akio Toyoda is ‘autopersoon’ van het jaar Toyota President benoemd tot 2021 World Car Person of the Year Deze rolstoel is anders dan elke andere rolstoel Deze rolstoel is anders dan elke andere rolstoel Ultralichte rolstoel van koolstofvezel wint Toyota Mobility Unlimited Challenge Toyota maakt ontwikkeling HD-kaarten autonoom rijden mogelijk Toyota maakt ontwikkeling HD-kaarten autonoom rijden mogelijk Met Toyota’s high-definition wegenkaarten – tot op 50 cm nauwkeurig – wordt veilig autonoom rijden bijna realiteit Toyota heeft laagste CO2-uitstoot! Toyota heeft laagste CO2-uitstoot! Het onafhankelijke onderzoeksbureau JATO heeft berekend dat Toyota de laagste gemiddelde CO2-uitstoot in Europa heeft!