1. Zakelijk
 2. Bedrijfswagens

Toyota Bedrijfswagens

Toyota Professional begrijpt wat je nodig hebt.
Kwalitatief en betrouwbaar gereedschap vormt de basis van Toyota Professional. Dankzij een breed aanbod bedrijfswagens heeft Toyota voor elke klus een oplossing. Van de Hilux pick-up en iconische Land Cruiser tot de compacte Proace City en veelzijdige Proace. Moet het elektrisch zijn? Geen probleem, de Toyota Proace City Electric en Toyota Proace Electric staan voor je klaar. Wat je wensen ook zijn, Toyota helpt je op weg.

Waarom kiezen voor een Toyota bedrijfswagen?

 • Ruime keuzemogelijkheden, ook 100% elektrisch
 • Standaard 10 jaar garantie, ook op de batterij*
 • Financial en operational lease oplossingen
 • Bedrijfswagens volledig op maat
 • Vast aanspreekpunt bij je Toyota-dealer
 • 24/7 pechhulpservice
 • Vervangend vervoer
   
Zakelijk adviesgesprek aanvragen

Ontdek de 100% elektrische bedrijfswagens

Duurzaam ondernemen? Dat kan! Toyota heeft een ruime keuze volledig elektrische bedrijfswagens, van de compacte Proace City Electric tot de veelzijdige Proace Electric. De modellen beschikken over een flink batterijpakket van 50 of 75 kWh, goed voor een actieradius tot 230 of 330 kilometer* (WLTP). Met Toyota Oplaadservice is het mogelijk om hoogwaardige Alfen-laadpunten thuis of op de zaak te plaatsen.

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/model-filter-results/nl/nl?model=EP%2CEV%2CEC%2CEQ%2C

Hoe kunnen we u van dienst zijn?

Of u nu op zoek bent naar vervangend vervoer voor uw bedrijfsauto, snel en deskundig onderhoud of pechhulp voor onderweg - Toyota Professional is uw betrouwbare business partner. Met ons uitgebreide aanbod aan zakelijke services hebben wij een antwoord op al uw ondernemersvragen.
 • Toyota garantie

  Met de garantie van Toyota heeft u ook voor uw bedrijf volledige gemoedsrust. We zijn trots op de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze auto's. Daarom geldt voor elke nieuwe en gebruikte Toyota een fabrieksgarantie van drie jaar, die na elke servicebeurt* met een jaar / 15.000 kilometer wordt verlengd. Tot maximaal tien jaar of 185.000 kilometer, wat het eerst aan de orde is. Zo kunt u zich richten op uw bedrijf, in de geruststellende wetenschap dat uw mobiliteit in goede handen is.

 • Pechhulpservice

  Bij Toyota maken we onze auto's zo betrouwbaar als we kunnen. Toch kan er altijd een probleem ontstaan, vooral bij slechte weers- en wegomstandigheden. Gelukkig kunt u voor uw bedrijf 24/7 een beroep doen op Toyota Pechhulpservice. In vrijwel heel Europa. Zo bent u bij pech verzekerd van deskundige hulp, repatriëring van uw auto en zelfs een hotelaccommodatie wanneer dat nodig mocht zijn.

 • Vervangend vervoer

  Dankzij Toyota Professional Service kunt u eenvoudig vervangend vervoer voor uw bedrijfswagen boeken, zodat u verder kunt met ondernemen. Heeft uw bedrijfswagen een onderhoudsbeurt nodig, reserveer dan meteen vervangend vervoer. Zo weet u zeker dat er een passende auto voor u beschikbaar is. U kunt kiezen uit een uitgebreid aanbod van bedrijfswagens, van personenauto's tot een bestelbus.

 • Uw partner in verzekeringen

  Ook op gebied van verzekeringen hebben we een uitgebreid aanbod dat volledig is afgestemd op uw behoeften als ondernemer. Als business partner voor de verzekering van bedrijfswagens kunt u bij ons terecht voor de professionele afhandeling van claims, deskundige reparaties en nog veel meer. En dat alles onder één dak. Zo heeft u maximale gemoedsrust en blijft de continuïteit van uw bedrijf gegarandeerd.

De bedrijfswagens van Toyota

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/model-filter-results/nl/nl?model=PD%2CPF%2CPROACE%2CPROACEVERSO%2CEP%2CEV%2CEC%2CEQ%2CLANDCRUISER150%2CHILUX

Ontdek de Toyota Professional service

Bedrijfswagens op maat

Hoe beter de bedrijfswagen is afgestemd op jouw werkzaamheden, hoe efficiënter je kan werken. Want tijd is geld, zo simpel is het. Daarom levert Toyota maatwerk, met compleet aangepaste en ingerichte totaaloplossingen per vakgebied. Jij hebt de wensen, wij voeren het uit. Uiteraard op één adres geregeld en direct klaar voor het échte werk.
Ontdek de mogelijkheden

Tot 10 jaar garantie, ook op de batterij

De Toyota Professional modellen worden geleverd met maar liefst 10 jaar garantie, ook op de batterij in het geval van een volledig elektrische aandrijving. Toyota geeft op iedere Toyota tot 10 jaar garantie (maximaal 200.000 kilometer), ongeacht of u eerste eigenaar bent of de derde. Zolang uw auto bij Toyota in onderhoud is, wordt de garantie jaarlijks verlengd tot de auto een leeftijd van 10 jaar bereikt. De batterij heeft zelfs tot 300.000 kilometer garantie op de batterij**, tot 70% van de oorspronkelijke batterijcapaciteit.
Lees meer

Snel aan het werk met een nieuwe Toyota bedrijfswagen uit voorraad

Moet er direct een nieuwe bedrijfswagen komen? Geen probleem: Toyota Professional heeft een ruim aanbod nieuw op voorraad. Van de Proace City, Proace City Electric, Proace, Proace Electric, Hilux of Land Cruiser. Jij kiest de gewenste uitvoering, het prijsniveau, de transmissie, type brandstof en je weet snel wat alles kost. Die nieuwe bedrijfswagen is zo geregeld.
Informeer bij uw lokale dealer

Toyota bedrijfswagens, weten dat het financieel goed zit.

Je nieuwe bedrijfswagen financieren, leasen of kopen? Alles is mogelijk bij Toyota Professional. We ondersteunen je van A tot Z voor het maken van de beste keuze die goed aansluit op jouw wensen. We zorgen zelfs voor een uitstekende verzekering. Zo kan jij zorgeloos aan de slag.

* Het geschatte rijbereik volgens de WLTP-testsystematiek. Het werkelijke rijbereik kan worden beïnvloed door rijomstandigheden, voertuigconfiguratie, rijgedrag en andere externe factoren.

** Toyota biedt tot en met 10 jaar garantie (max 300.000 km) op de EV tractiebatterij tot 70% van de oorspronkelijke netto batterijcapaciteit. Toyota biedt tot 10 jaar of 200.000 kilometer garantie voor zowel nieuwe als bestaande klanten, voor nieuwe maar ook gebruikte auto’s. Door het onderhoud uit te laten voeren door een Toyota dealer of Erkend reparateur in Nederland kunnen we de betrouwbaarheid blijven garanderen. Vraag uw dealer naar de voorwaarden of lees de Algemene Voorwaarden online.