Touch 2 & Go Upgrade

Update uw MM17 multimedia systeem en krijg toegang tot nieuwe features

Sinds het najaar van 2020 heeft u als Toyota-rijder de mogelijkheid om uw Toyota Touch 2 & Go systeem te updaten, waarna uw systeem geschikt is voor Android Auto en Apple Carplay. Heeft u het navigatiesysteem geïnstalleerd, dan zijn over-the-air kaartupdates eveneens inbegrepen.

De upgrade zal worden uitgevoerd door een gecertificeerde technicus die speciaal voor deze specifieke handeling een training heeft gevolgd. Zo bent u als klant verzekerd van de best mogelijke service en kwaliteit.

Komt u in aanmerking voor een upgrade?

Voertuigen die zijn uitgerust met een Toyota Touch 2 & Go systeem (Multimedia 17, 17MM, CY17, 17CY) komen in aanmerking voor een updateNeem contact op met uw Toyota-dealer voor de volledige informatie over deze update en het eventueel inplannen van een afspraak.

/
Modellen

Toyota Corolla
Alle modellen (zowel met als zonder Toyota navigatiesysteem) komen in aanmerking voor deze update.Toyota RAV4
Alle modellen met een MM17 multimediasysteem (zowel met als zonder Toyota navigatie) komen in aanmerking voor deze update.
Let op: Voor de Toyota RAV4 modellen geproduceerd in de periode van oktober 2018 tot en met september 2019 die niet voorzien zijn van een Toyota navigatiesysteem is het vervangen van de microfoon noodzakelijk bij de installatie van deze update.

/
Uw favoriete Android en iOS apps, in uw auto

hands-free-calls
Hands-free bellen
Via bluetooth

berichten en whatsapp
Berichten
Via spraakbediening, Berichten en WhatsApp

Google Maps
Navigatie
Google Maps, Apple Maps en Waze

Google Play Music
Muziek
Google Play Music, Apple Music, Spotify, TuneIn Radio, podcast apps en meer


Gebruiksaanwijzing Android Auto

Gebruiksaanwijzing Android Auto


Stap 01
Sluit uw smartphone aan met de USB-kabel

Stap 02
Gebruik de app op het multimedia display of maak gebruik van spraakbediening


Stap 03
Raak het multimedia display aan, druk op de desbetreffende knop op het stuurwiel of zeg ‘OK, Google’ (aanbevolen)


Tip: Vraag Google om de weersverwachting, bezienswaardigheden, tankstations, supermarkten en restaurants. U kunt Google zelfs vragen om reminders in te stellen voor agenda-afspraken, om de muziek te veranderen of om in het navigatiesysteem uw bestemming te wijzigen


Gebruiksaanwijzing Apple CarPlay

Gebruiksaanwijzing Apple CarPlay


Stap 01
Sluit uw smartphone aan met de USB-kabel

Stap 02
Gebruik apps op het multimedia display of maak gebruik van spraakbediening 


Stap 03
Druk op de desbetreffende knop op het stuurwiel of zeg ‘Hey Siri’ (aanbevolen)


Tip: Vraag Siri om de weersverwachting, bezienswaardigheden, tankstations, supermarkten en restaurants. U kunt Siri zelfs vragen om reminders in te stellen voor agenda-afspraken, om de muziek te veranderen of om in het navigatiesysteem uw bestemming te wijzigen

Vereisten Android Smartphone
tabel vinkje Smartphone met Android 5.0 of hoger
tabel vinkje Met goedgekeurde USB-kabel verbonden met het multimedia systeem van de auto
tabel vinkje Android Auto app gedownload
waarschuwings icoon Android Auto gebruikt de data op uw smartphone
waarschuwings icoon Sinds begin 2021 heeft Google Android Auto vrijgegeven in Nederland. Indien uw telefoon Android 10 of later draait, kan het zijn dat de app automatisch geïnstalleerd is. Mocht u bij het inpluggen van uw telefoon in de auto geen melding zien, controleer dan of u Android Auto in de Android Play Store kunt downloaden.
Vereisten iOS smartphone
tabel vinkje iPhone 5 en hoger, met het nieuwste iOS
tabel vinkje Met goedgekeurde USB-kabel verbonden met het multimedia systeem van de auto
waarschuwings icoon CarPlay maakt gebruik van de data op uw smart phone
waarschuwings icoon Om Apple CarPlay te kunnen gebruiken, moet Siri op de smartphone geactiveerd zijn. Zorg ervoor dat u de nieuwste versie van het beschikbare iOS gebruikt
/
Veiligheid voor alles

Maak geen gebruik van uw smartphone wanneer deze is aangesloten.
Google en Apple bepalen welke apps en functionaliteiten tijdens het rijden zijn toegestaan.

Software-update Toyota MM17 multimedia systemen

Bent u in het bezit van een Toyota Corolla of een Toyota RAV4 met een Toyota Touch 2 & Go MM17 multimedia systeem? Dan komt uw systeem mogelijk in aanmerking voor een software-update die Apple CarPlay, Android Auto en Over-The-Air kaartupdates met zich meebrengt.

Lees meer

Pers rijdt met Toyota GR86: de eerste indrukken Pers rijdt met Toyota GR86: de eerste indrukken Prototype GR86 valt in de smaak Wat is Subsidie Elektrische Personenauto's Particulieren? Wat is Subsidie Elektrische Personenauto's Particulieren? Je hebt recht op een subsidie wanneer je een EV koopt, maar hoe zit het precies? Toyota GR Yaris wint Autovisie Supertest Toyota GR Yaris wint Autovisie Supertest De Toyota GR Yaris door Autovisie uitgeroepen tot beste stuurmansauto GAZOO Racing Hypercar: Toyota's krachtpatser GAZOO Racing Hypercar: Toyota's krachtpatser Er zijn weinig auto’s sneller dan Toyota’s GAZOO Racing Hypercar, maar wat is een Hypercar eigenlijk?