De innovatieve Toyota Mirai

Beleef de ultieme waterstofauto op de weg

Maak kennis met de nieuwe Mirai; Toyota’s waterstofauto vol innovatie. Zijn enige uitstoot is water en met zijn Air Purification System zuivert hij onderweg zelfs de lucht. Dat terwijl u aan boord geniet van een ruim interieur en bijzonder hoog comfort- en uitrustingsniveau. Fedor Lammers ervaart de Mirai voor het eerst in deze aflevering van de Toyota Thuistour. Bekijk de video en ontdek of u net zo enthousiast wordt.

Eerste indruk van de Mirai op de weg

De nieuwe Mirai is niet alleen een lust voor het oog, ook onderweg tovert hij een glimlach op uw gezicht. Met zijn 182 pk sterke krachtbron zit u in 9,2 seconden aan de 100 km/u. En dat fluisterstil. Zo kunt u elke rit optimaal genieten van het premium JBL audiosysteem. Dankzij het meest geavanceerde parkeersysteem zet de Mirai zichzelf bovendien moeiteloos in elk parkeervak. Meer goed nieuws? Denk dan eens aan z’n gunstige bijtelling en de aanvullende subsidies.

Blauwe Toyota C-HR schuin voor

Lees meer

Directeur KNAC kiest voor nieuwe Toyota Mirai Directeur KNAC kiest voor nieuwe Toyota Mirai Gebruiksgemak en milieuvriendelijke karakter van waterstof-elektrische Toyota overtuigen Peter Staal bij keuze voor Mirai Ruitschade? De Toyota-dealer staat voor je klaar Ruitschade? De Toyota-dealer staat voor je klaar Laat ruitschade snel repareren voor je eigen comfort en veiligheid James May koopt nieuwe Toyota Mirai! James May koopt nieuwe Toyota Mirai! "Het is magic power", aldus May 5 Toyota's Mirai voor Gasunie 5 Toyota's Mirai voor Gasunie Waterstof-elektrische lease auto voor vijf medewerkers