De innovatieve Toyota Mirai

Beleef de ultieme waterstofauto op de weg

Maak kennis met de nieuwe Mirai; Toyota’s waterstofauto vol innovatie. Zijn enige uitstoot is water en met zijn Air Purification System zuivert hij onderweg zelfs de lucht. Dat terwijl u aan boord geniet van een ruim interieur en bijzonder hoog comfort- en uitrustingsniveau. Fedor Lammers ervaart de Mirai voor het eerst in deze aflevering van de Toyota Thuistour. Bekijk de video en ontdek of u net zo enthousiast wordt.

Eerste indruk van de Mirai op de weg

De nieuwe Mirai is niet alleen een lust voor het oog, ook onderweg tovert hij een glimlach op uw gezicht. Met zijn 182 pk sterke krachtbron zit u in 9,2 seconden aan de 100 km/u. En dat fluisterstil. Zo kunt u elke rit optimaal genieten van het premium JBL audiosysteem. Dankzij het meest geavanceerde parkeersysteem zet de Mirai zichzelf bovendien moeiteloos in elk parkeervak. Meer goed nieuws? Denk dan eens aan z’n gunstige bijtelling en de aanvullende subsidies.

Blauwe Toyota C-HR schuin voor

Lees meer

Duurzaam ondernemen met nieuwe Toyota Mirai Duurzaam ondernemen met nieuwe Toyota Mirai Mirai leverbaar inclusief eigen waterstofstation Toyota brandstofcelmodule voor universeel gebruik Toyota brandstofcelmodule voor universeel gebruik Met vermogen van 60 kW of 80 kW in compacte unit In deze alternatieve aandrijflijnen gelooft Toyota In deze alternatieve aandrijflijnen gelooft Toyota Focus op meerdere alternatieve aandrijflijnen Toyota meest gegoogelde automerk in 2020 Toyota meest gegoogelde automerk in 2020 Meeste zoekopdrachten dankzij uitgebreid en uniek aanbod