De innovatieve Toyota Mirai

Beleef de ultieme waterstofauto op de weg

Maak kennis met de nieuwe Mirai; Toyota’s waterstofauto vol innovatie. Zijn enige uitstoot is water en met zijn Air Purification System zuivert hij onderweg zelfs de lucht. Dat terwijl u aan boord geniet van een ruim interieur en bijzonder hoog comfort- en uitrustingsniveau. Fedor Lammers ervaart de Mirai voor het eerst in deze aflevering van de Toyota Thuistour. Bekijk de video en ontdek of u net zo enthousiast wordt.

Eerste indruk van de Mirai op de weg

De nieuwe Mirai is niet alleen een lust voor het oog, ook onderweg tovert hij een glimlach op uw gezicht. Met zijn 182 pk sterke krachtbron zit u in 9,2 seconden aan de 100 km/u. En dat fluisterstil. Zo kunt u elke rit optimaal genieten van het premium JBL audiosysteem. Dankzij het meest geavanceerde parkeersysteem zet de Mirai zichzelf bovendien moeiteloos in elk parkeervak. Meer goed nieuws? Denk dan eens aan z’n gunstige bijtelling en de aanvullende subsidies.

Blauwe Toyota C-HR schuin voor

Lees meer

Elektrische Toyota Mirai: 1.000 km op tank waterstof Elektrische Toyota Mirai: 1.000 km op tank waterstof Toyota Mirai vestigt wereldrecord en bewijst dat waterstoftechnologie belangrijkste oplossing is voor emissievrij rijden Groen-verlichte Eiffeltoren dankzij Toyota Groen-verlichte Eiffeltoren dankzij Toyota Toyota’s Fuel Cell-technologie geeft Eiffeltoren groen licht Toyota handhaaft zich goed ondanks pandemie Toyota handhaaft zich goed ondanks pandemie 7,6 miljoen voertuigen verkocht, nettowinst groeit met ongeveer 10%, focus op CO2-neutraliteit richting 2050 De toekomst is elektrisch, ook bij Toyota De toekomst is elektrisch, ook bij Toyota Elektrisch rijden kan op diverse manieren