1. Private lease
  2. Verhuizen

Toyota private lease en verhuizen?

Dit moet u weten voor uw Toyota private leasecontract
Gaat u (binnenkort) verhuizen? Dan kan het zijn dat uw woon-werkverkeer verandert. Dit is wat u nog meer moet weten.

Wat moet ik weten als ik verhuis?

Een nieuwe stap is natuurlijk altijd spannend. Als u gaat verhuizen of een nieuw huis koopt, dan is het belangrijk dat u het nieuwe adres schriftelijk of per e-mail doorgeeft aan de leasemaatschappij.

In dit geval kan het zijn dat u meer gaat reizen. Toyota Private Lease biedt u de mogelijkheid om tussentijds uw kilometerbundel aan te passen. Bent u bang dat u niet meer binnen uw kilometerbundel blijft? Dan is het handig om uw maandbedrag te verhogen zodat u niet wordt verrast door de meerprijs per gereden kilometer.

Private lease heeft invloed op uw hypotheek

Bent u van plan om een nieuw huis te kopen of te bouwen? Houd er dan rekening mee dat de hypotheekverstrekker uw private leasecontract meeneemt in de berekening van uw maximaal te lenen bedrag. Dit gebeurt op basis van wettelijke richtlijnen. Bij een hypotheek wordt de maximaal toegestane hypotheeklast per maand verlaagd met 65% van het maandelijkse leasebedrag. Neem voor meer informatie contact op met uw hypotheekverstrekker of kijk op www.bkr.nl.

Welk model kiest u?

Disclaimer Toyota Private Lease maandtarieven

Toyota Financial Services leasetarief per maand o.b.v. Toyota Private (Flex)Lease, 48 mnd, 10.000 km/jaar, wegenbelasting in provincie Gelderland en BTW, en excl. brandstof • Tarieven kunnen afwijken bij gekozen uitvoering, wijziging van opties, looptijd, kilometrage en gewicht • Meerkilometerprijs varieert tussen € 0,04 en € 0,15 per km, exacte prijs staat vermeld op de offerte • (Actie)voorwaarden van toepassing • Toetsing en registratie BKR • (Prijs)wijzigingen en typefouten voorbehouden • directsales@toyotafs.nl