1. Private lease
  2. Shortlease

Shortlease: een optimale vorm van mobiliteit

Met een minimale looptijd
Heb je tijdelijk een auto nodig, bijvoorbeeld voor een vakantie? Toyota heeft verschillende oplossingen als het gaat om mobiliteit voor korte periodes. Shortlease is een vorm van kortstondig leasen en is in de toekomst beschikbaar bij Toyota.

Wat is Shortlease precies?

Zoals de naam al zegt, is dit een regeling voor een korte periode. Anders dan bij Toyota Private Lease, zit je met shortlease niet vast aan een maandelijkse financiering. Je betaalt alleen voor de periode dat je de auto gebruikt. Een BKR toets is bij shortlease dan ook niet aan de orde. Binnen Toyota Private Lease is shortlease op dit moment helaas nog niet mogelijk. We hopen deze service snel te kunnen aanbieden. Voor nu hebben we een andere korte mobiliteit oplossing: FlexLease.

FlexLease

Toyota Private FlexLease is het gemak van regulier leasen, maar met de luxe van een kortlopend en flexibel contract. U kunt al na één jaar maandelijks opzeggen. Geheel kosteloos. U profiteert van alle gemakken die Toyota Private Lease te bieden heeft. Zo is alles is inbegrepen: onderhoud, verzekering, reparatie, pechhulp in Europa en zelfs nieuwe banden. Wilt u meer weten? Lees hier meer over Toyota Private Lease of stel meteen uw contract samen.

Welk model kiest je?