1. Private lease
  2. Onzekere financiele werksituatie

Verantwoord leasen met Toyota Private Lease

Ook als uw (financiële) situatie verandert
Uw financiële situatie speelt een belangrijke rol in de zoektocht naar een auto. Met Toyota Private Lease hoeft u niet in één keer de prijs van een gloednieuwe auto te betalen, maar betaalt u maandelijks een vast bedrag. Maar wat als uw inkomen minder wordt? Ook dan biedt Toyota Private Lease oplossingen.

Omdat uw situatie kan veranderen

Uw (financiële) situatie kan natuurlijk veranderen. Daarom is het mogelijk om in een aantal gevallen uw leasecontract kosteloos op te zeggen bij gedwongen ontslag, arbeidsongeschiktheid of scheiding. Met Toyota Private Lease is het ook mogelijk om uw kilometerbundel aan te passen. Als u voor veranderingen komt te staan, verandert uw contract dus met u mee. Zo least u op een verantwoorde manier.

Geen spaargeld nodig en alles inbegrepen

Het voordeel van private lease is dat u niet uw spaargeld hoeft aan te wenden om weg te rijden in een nieuwe Toyota. Dit kan al voor een vast laag maandbedrag. Daarbij is alles inbegrepen zoals: onderhoud, verzekering, reparatie, pechhulp in Europa en zelfs nieuwe banden. Leasen met Toyota is all-in, u hoeft alleen nog maar voor benzine te zorgen. En aangezien een Toyota erg zuinig rijdt, is zelfs tanken voordelig!

Welk model kiest u?

Disclaimer Toyota Private Lease maandtarieven

Toyota Financial Services leasetarief per maand o.b.v. Toyota Private (Flex)Lease, 48 mnd, 10.000 km/jaar, wegenbelasting in provincie Gelderland en BTW, en excl. brandstof • Tarieven kunnen afwijken bij gekozen uitvoering, wijziging van opties, looptijd, kilometrage en gewicht • Meerkilometerprijs varieert tussen € 0,04 en € 0,15 per km, exacte prijs staat vermeld op de offerte • (Actie)voorwaarden van toepassing • Toetsing en registratie BKR • (Prijs)wijzigingen en typefouten voorbehouden • directsales@toyotafs.nl